Hvem er vi?

Byggefokus.dk består af en gruppe mennesker, som har stor indsigt i byggebranchen.

Vi vil bruge vores egen erfaring og viden, så du ikke lave de samme fejl som vi har lavet. Dette kan nemlig spare dig en masse tid og penge. Derudover ønsker vi at hjælpe dig trygt gennem dit næste byggeprojekt.

Der kan nemlig være mange spørgsmål og tanker omkring forskellige type håndværkere og byggeopgaver. Vi vil hjælpe dig besvare disse spørgsmål og komme med gode råd og vejledning.

Derudover vil vi komme med priserne på de forskellige byggeopgaver, så du kan få så godt et indblik i det og ikke ender med at betale overpris. Vi vil bruge anerkendte undersøgelser omkring byggebranchen og kun anbefale virksomheder som er en del af byg garanti.

Samarbejdspartnere

Vi går meget op at kun samarbejde med godkendte byggefirmaer. Derfor udvælger vi nøje de samarbejdspartnere for at give dig den største sikkerhed og bedste pris muligt.

Vi har kun samarbejspartnere som er en del af Byg Garanti. Så du altid føler dig sikker under hele projektet.

Gennemsigtighed

Vi ønsker altid at være så transparant som muligt, for at give dig den bedste mulige læseroplevelse og tryghed. Dette gælder både de garantier du har under byggeprojektet samt prisen på markedet, så du kan få den bedste pris og handlingsplan, som passer unikt til dine behov.

Konktakt os

Send gerne et mail på kontakt@byggefokus.dk, hvis du har nogle spørgsmål

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top