Løvsuger test: Komplet guide

løvsuger
Vi har udvalgt produkterne ud fra både brugeranmeldelser, trustpilot score og hvad vi mener er vigtigt i en god løvsuger

En løvsuger er fantastisk til at rydde haven, indkørslen eller andre områder for blade. Den sparer dig både tid og energi, da man slipper for at skulle bukke sig ned hele tiden og samle dem op.

Men hvilken løvsuger skal man købe?

I denne guide har vi lavet en løvsuger test, så du kan finde den der passer til dine behov.

Bedst i test

løvsuger

Makita LXT

Fra det velkendte mærke, Makita kommer et fantastisk haveværktøj, der både kan suge, blæse og kværne. Den er designet til at holde i mange år, på grund af den høje kvalitet og den kulfri motor der ikke kræver vedligehold.

Skarp pris

løvsuger

Bosch GardenTidy 3000

Bosch har udviklet en smart løvsuger, der ikke larmer særlig meget. Den kan både blæse og suge, såvel som kværne det indsamlede materiale for at gøre mere plads i posen og så til en rigtig god pris.

Unikke funktioner

Ryobi RY18BVXA-0

Denne løvsuger fra det japanske mærke Ryobi byder på effektiv opsamling af blade. Den kan både blæse, suge og kværne. Den er også designet til at kunne køre på hårde overflader såsom kantsten og indkørsler, hvilket gør den nemmere at håndtere i længere tid.

Hvad er den bedste løvsuger?

Bedst i test ⭐

Makita løvsuger LXT

løvsuger

Dagens bedste priser og tilbud på Makita løvsuger

Anmeldelse & analyse af Makita løvsuger

Makita har endnu engang formået at udvikle et redskab, der lander på en førsteplads her på siden. Denne gang er der tale om den ergonomiske løvsuger, der ligger rigtig godt i hånden og gør det muligt at arbejde i flere timer.

Det er muligt at justere hastigheden på den børsteløse motor, og når man har fundet den perfekte hastighed, kan man også låse den, så man blot skal pege løvsugeren i den rigtige retning uden at tænke på andet.

Den trådløse løvsuger er derfor et rigtig godt valg til de fleste danske haver og udendørsområder, og vil uden tvivl blive en solid og trofast følgesvend mange år ud i fremtiden på grund af den gode byggekvalitet.

Denne løvsuger er rigtig god til mange forskellige opgaver. Både til at suge alle de visne blade op. Den kan både suge blade og samle blade da det er en batteridrevet løvsuger med en kraftfuld motor.

Det er en stor opgave at fjerne blade i din have, især fugtige blade og nedfaldne blade.

Fordele

Ulemper

Få den bedste pris på Makita løvsuger herunder i dag

Skarp pris ⭐

Bosch GardenTidy 3000

løvsuger

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GardenTidy 3000

Anmeldelse & analyse af Bosch GardenTidy 3000

Denne fornuftige løvsuger har helt sikkert fortjent en andenplads på vores liste. GardenTidy 3000 byder nemlig på alt hvad man kan forvente af en moderne løvsuger, og lidt mere ud over det.

Opsamlingsposen er nem at montere og fjerne, og holder imponerende meget haveaffald på grund af den indbyggede kværn, der formår at reducere den krævede plads i posen.

Derudover er selve maskinen forholdsvis lille, især når man tænker på, hvor meget motorkraft som Bosch har givet løvsugeren. Der kommer også rigeligt med ekstra tilbehør med til modellen, så man kan få den perfekte længde på løvsugeren uanset ens højde.

Fordele

Ulemper

Få den bedste pris på Bosch GardenTidy 3000 herunder i dag

Unikke funktioner ⭐

Ryobi RY18BVXA-0

løvsuger

Dagens bedste priser og tilbud på Ryobi RY18BVXA-0 løvsuger

Anmeldelse & analyse af Ryobi RY18BVXA-0

Har du i forvejen værktøj fra Ryobi kan du glæde dig over, at denne løvsuger benytter samme 18V One+ batterier som mange af deres andre produkter. Dette er i modsætning til visse andre løvsugere på listen, der benytter særlige batterier til deres løvsugere.

Som man forventer det fra et japansk selskab, har Ryobi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det er tydeligt at mærke når man står med løvsugeren i hånden, og den store snude gør desuden redskabet til en leg i haven.

Opsamlingsposen er på hele 35 liter, og den indbyggede kværn sikrer at man kan klare de fleste haver uden at skifte/tømme posen undervejs. En velfortjent tredjeplads til denne løvsuger.

Fordele

Ulemper

Få den bedste pris på Ryobi RY18BVXA-0 herunder i dag

Billig model ⭐

Gardena ERGOJET 3000

Dagens bedste priser og tilbud på Gardena ERGOJET 3000

Anmeldelse & analyse af Gardena ERGOJET 3000

Den sidste løvsuger vi har testet for denne omgang er Gardena ErgoJet 3000. Fra det anerkendte selskab får du her en elektrisk løvsuger, der både kan blæse og suge, såvel som kværne haveaffaldet, så der er mere plads i den store opsamlingspose på hele 45 liter.

Det er værd at nævne deres ClickFit funktion, der gør det nemt og hurtigt at skifte mellem suge- og blæsefunktionerne, uden at skulle slukke maskinen eller se i manualen for den rette fremgangsmåde.

Vores test afslørede at løvsugeren har en forholdsvis høj lyd når den kører, så hvis man har sarte naboer, er det værd at have med i tankerne inden man køber dette redskab.

Fordele

Ulemper

Få den bedste pris på Gardena ERGOJET 3000 herunder i dag

Konklusion

Uanset hvilken af disse fire løvsugere du vælger, er vi sikre på, at du vil være glad for dit køb hvad angår effektivitet og kvalitet. Visse modeller klarede våde blade og vådt græs bedre end andre, men hvor mange af os er ude og lave havearbejde når det regner alligevel?

Hvilken løvsuger, der passer bedst til netop dig, kommer an på størrelsen af din have, såvel som hvilke funktioner og designs du vægter højest. Alt i alt er alle modeller solide og effektive til at fjerne tørre blade og holde din have, indkørsel og andre udendørs områder rene og pæne.

Vi håber, at vores guide og test har hjulpet dig med at træffe det rette valg, så du kan nyde en nemmere måde at håndtere de mange løse blade som man kæmper med hvert år. Tak for denne gang!

Ofte stillede spørgsmål

Kan en løvsuger suge våde blade?

Ja. Som udgangspunkt kan du sagtens bruge din løvsuger til at opsamle våde blade. Det vil dog komme an på hvor kraftig din løvsuger er, såvel som hvor mange blade der er klumpet sammen i bunken. Du kan med fordel bruge en rive til at adskille de våde blade en smule, før du bruger løvsugeren.

Kan en løvsuger suge græs?

Ja. De fleste løvsugere kan også godt opsamle græs fra plæneklipperen eller lignende. Effektiviteten vil afhænge af dine specifikke løvblæser, ligesom du også får bedre resultater ved tørt græs.

Hvad bruger man en løvsuger til?

En løvsuger er en opfindelse, der gør opsamling af blade markant nemmere. Den fungerer lidt på samme måde som en støvsuger, men er altså designet til de blade der er faldet fra træerne. Mange modeller kan også samle mindre grene, græs og andet småt haveaffald op. Nogle maskiner har desuden en indbygget kværn der komprimerer bladene og gør det nemmere at køre på genbrugspladsen eller bruge i kompostbunken.

Kan en løvsuger blæse?

Ja. De fleste løvsugere kommer både med en suge- og blæsefunktion. Det er smart, fordi man kan bruge blæsefunktionen til at samle bladene i en bunke, og derefter bruge sugefunktionen til at samle op i selve maskinen. Det er dog ikke alle løvsugere, der kommer med en blæsefunktion.

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top