Løvblæser test: Guide & oversigt

løvblæser
Vi har udvalgt produkterne ud fra både brugeranmeldelser, trustpilot score og hvad vi mener er vigtigt i en god løvblæser

Med en løvblæser slipper du for at stå i timevis og samle nedfaldne blade op med en rive eller andet haveudstyr.

Den gør det nemt at blæse bladene ud til siden eller samle dem sammen, så du nemt kan komme dem i sække og køre dem på genbrugsstationen.

Vi har i denne guide samlet de bedste løvblæsere til dig, så du kan finde en løvblæser der passer til dine behov og budget.

Bedst i test

Milwaukee M18 F2BL-0

Denne milwaukee løvblæser er et fantastisk haveudstyr. Den er super nem at anvende og har en utrolig blæse evne.

Skarp pris

Milwaukee M18 FBL-0

Rigtig god løvblæser til en super skarp pris. En af de bedste på markedet til prisen.

Kraftig løvblæser

DeWALT 18V XR

En løvblæser med meget kraftig blæsekraft. Faktisk en af de kraftigste på markedet.

Hvad er den bedste løvblæser?

Milwaukee M18 F2BL-0

Dagens bedste priser og tilbud på Milwaukee M18

Denne løvblæser kan blæse op til 17 m³/min. i luftvolumen med 233 km/t. Den er derfor kraftig nok til både at fjerne blade, grus og snavs, som du gerne vil have fjernet hurtigt. 

Den har en kraftfuld motor og kan nemt blæse både blade og andre uønskede ting til siden. Det er et godt redskab med en fantastisk kontrol grundet et meget velafbalanceret design. Der gør den utrolig nemt at håndtere.

Den kan kører på fuld hastighed på under 1 sekund og passer perfekt til dig som har en stor have.

Vores oplevelse med denne løvblæser

Denne løvblæser fra milwaukee er den ultimative løvblæser. Vi kan skrive under på at den har en utrolig blæsekraft  og passer perfekt til større opgaver.

Den kan bruges til både tørre blade og fugtige blade. Så man er sikker på at alle bladene bliver fjernet på ingen tid. Det er en rigtig god løvsuger med et ergonomisk greb, som gør den utrolig brugervenlig og nem at benytte.

Det er en af de mest kraftfulde løvblæsere på markedet og det kan man godt mærke. Den har et tilstrækkeligt stort batteri, så du kan bruge den i rigtig lang tid uden den løber tør for strøm. 

Den passer godt til dig hvis du har krævende opgaver i haven og skal samle større bunke af blade. Også hvis du har en større græsplæne som du skal bruge løvblæseren. Den har en kraftig motor og variabel hastighed.

Derudover kan du bruge samme batteri i alle milwaukee modellerne.

Fordele

Ulemper

Opsummering

Alt i alt er dette en rigtig god løvblæser, som kan alt det man forventer af en løvblæser og mere til.

Så hvis du leder efter en af de bedste løvblæsere på markedet er dette et rigtig godt bud. Du skal dog være opmærksom på at dette ikke er en billig løvblæser og kan koste over 2000 kr. Her betaler du for god kvalitet, som kommer til at gøre dit arbejde med at samle blade sammen meget nemmere i mange år fremover.

Køb Milwaukee M18 F2BL-0 her

Milwaukee M18 FBL-0

Hvis du leder efter en god løvblæser til en skarp pris, er du kommet til det rigtige sted.

Denne løvblæser fra milwaukee fungere rigtig godt og samtidig med det, er det også en billig løvblæser.

Den har en blæsehastighed på op til 12.74 m³ /min i luftvolume ved 193 km/t. Så den er ikke helt så kraft som Milwaukee M18 F2BL-0, men den kan stadig sagtens klare fugtige blade og store mængder græs.

Vores oplevelse med denne løvblæser

Denne løvblæser har en slank design og er ikke særlig tung. Det betyder den er nem at håndtere og gør arbejdet lidt sjovere.

Denne løvblæser koster under 1000 kr de fleste steder og til denne pris er det et rigtig godt produkt. Så hvis du ikke behøver den kraftigste løvblæser på markedet og ikke vil vælte dit budget, kan vi helt klart anbefale dig at købe denne løvblæser.

Du undgår ømme arme, da den er let at bære og nem at bruge.

Fordele

Ulemper

Opsummering

Denne løvblæser kan helt klart anbefales, hvis de leder efter en god løvblæser til en utrolig skarp pris.

Dejlig nem at håndtere og med god blæsekraft. Helt klart et produkt vi kan anbefale dig at købe.

Køb Milwaukee M18 FBL-0 her

DeWALT 18V XR

DeWALT er kendt for at lave produkter i utrolig høj kvalitet.

Det har de også gjort denne gang. Så hvis du ønsker at slippe for at rive bladene sammen, er denne løvblæser perfekt til dig.

Vores oplevelse med denne løvblæser

Denne løvblæser har en god blæsekraft. Den er dog ikke særlig handy at bruge, da den er forholdsvis tung og derfor lidt svær at benytte.

Så du skal vælge denne løvblæser, hvis du vil blæse blade væk fra lang afstand.

Hvis du har en lille have, vil det være en bedre ide at købe nogle af de lidt mere handy modeller på markedet.

Fordele

Ulemper

Opsummering

Dette er en ganske fin løvblæser som passer godt til store områder. Den er dog ikke den løvblæser med den stærkeste kraft eller mest handy at benytte. Derfor kan vi ikke anbefale denne løvblæser, da de andre er bedre og dem kan vi anbefale dig at købe.

Køb DeWALT 18V XR her

Hvad kan en løvblæser bruges til?

Er du også træt af at samle visne blade op fra jorden? Det er både besværligt og det kan gøre ondt i ryggen. En løvblæser gør arbejdet meget nemmere. En løvblæser hjælper dig med hurtigt og nemt at få styr på de mange blade der ligger i haven, indkørsel eller fortovet. Disse blade kan nemlig rådne, hvis de ligger for lang tid og det betyder at der kan gro mos i græsplænen.

Det er derfor en god ide at investere i en løvblæser, så du altid kan have en flot have og får styr på alle bladene. Den vil både spare dig for tid og kræfter.

Løvsugere og løvblæsere minder lidt om hinanden, men er dog forskellige. Det ligger også i ordet, hvor en batteridrevet løvsuger, suger bladene op i en pose og en batteridrevet løvblæser, kan blæse bladene ud til siden.

Konklusion

I denne guide har vi anmeldt 3 forskellige løvblæsere for at finde den bedste til dig.

Milwaukee laver nogle rigtig gode løvblæsere. Deres topmodel, som er den bedst i test er til personen, som gerne vil have det bedste udstyr. Deres lidt billigere model er også rigtig god og passer perfekt til dig som gerne vil have en god løvblæser og ikke springe budgettet.

Vi håber denne guide har gjort dig lidt klogere på hvad en løvblæser er og fundet en der passer til dine behov.

Nyttige indlæg

Ønsker du et orangeri derhjemme? – Find komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en løvblæser?

Priser på løvblæsere varierer afhængigt af mærke, model og funktioner. Grundlæggende elektriske modeller kan starte omkring 900 - 2500 kr. Sammenligning af funktioner og priser er vigtig for at finde den bedste løvblæser til dine behov.

Hvilken løvblæser?

Valget af en løvblæser afhænger af behov og præferencer. Elektriske modeller er miljøvenlige og støjsvage, mens benzin- eller batteridrevne tilbyder mere kraft. Overvej størrelse, vægt, og funktioner som variabel hastighed for at finde den ideelle løvblæser.

Hvad kan man bruge en løvblæser til?

En løvblæser bruges effektivt til at fjerne blade, græsafklip, og let affald fra haver, indkørsler og stier. Den gør rengøring mere effektiv og opretholder et pænt udendørs miljø.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top