Komposithegn: Guide & oversigt

komposithegn

Et komposithegn er et flot og stilrent hegn. Det er utrolig holdbart og kræver ingen vedligeholdelse.

Men hvad koster et komposithegn rent faktisk?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig trin for trin, hvordan du får den bedste pris.

Prisoversigt

komposithegn

Vil du have en pris på opsætning af et komposithegn? Sammenlign priser fra tre forskellige firmaer 

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster et komposithegn?

Prisen på et komposithegn ligger typisk mellem 1500 – 4000 kr. Det kommer dog helt an på størrelse af hegnet og højden. Det er et hegn med mange fordele, det er super nemt at monterer hegnet og fåes i mange varianter.

Hvis du leder efter et billigt komposithegn i god kvalitet, er et startsæt fra davidsen.dk et rigtig godt bud. Her får du et komposit hegn, som stort set ikke kræver nogen vedligeholdelse. Det er et flot hegn som passer godt ind i de fleste haver og giver et stilfuldt udtryk.

Det er det perfekte hegn, hvis du leder efter et hegn med lang holdbarhed som kan holde i mange år.

Det kan fåes i flere højder og størrelser. Så du skal vælge det som passer bedst til din egen have.

Priseksempel

Pris på et komposithegn

Vi har taget udgangspunkt i et komposithegn med målene 180×180 cm.

Pris: Samlet på ca. 2100 kr. alt inkl. for et startsæt hos davidsen.dk

Gå til tilbud her

Hvad er et komposithegn?

Et komposithegn er et vedligeholdelsesfrit hegn. Det er også et hegn som er skabt til at modstå forskellige typer vind og vejr. Komposit hegn kræver minimal vedligeholdelse og har meget lang levetid.

Hvis du gerne vil indret haven flot, er et komposithegn en rigtig god løsning. Det giver nemlig et helt unikt udseende til din have og vil få dine gæster til at stoppe op og beundre. Det er de seneste år blevet et traditionelt havehegn og er især populært fordi det er et hegn med minimalt vedligehold.

Fordele ved et komposithegn

Et komposithegn kræver stort set ingen vedligeholdelse. Det er et utrolig slidstærkt og holdbart hegn som kan klare al slags vejr. Det betyder at der skal rigtig meget til før det kan tage skade, hvilket betyder du skal forvente at det kommer til at holde i en lang række år.

Her får du et utrolig flot hegn som er utrolig holdbart og slidstærkt til en rigtig god pris.

Et komposithegn holder typisk længere end et traditionelle træhegn. Det er nemlig designet til at der ikke kommer råd eller svamp i dit nye hegn. Hegn i komposit er meget modstand dygtigt over for ridser og pletter.

Ulemper vedet komposithegn

Hvis du har en meget lille have, er det ikke sikkert at et komposithegn passer ind i din have. Du skal nemlig have en den plads til dette hegn, for at det ser flot ud.

Konklusion

Hvis du ønsker et smukt hegn, som kræver minimalt vedligehold skal du vælge komposithegn. Det her en forventet levetid i op til 20 år og kan nemt rengøres ved at bruge højtryksrenser. Hvilket komposithegn du vælger er helt op til dig selv, ud fra størrelse og farve. 

Vi håber denne guide har gjort dig lidt klogere på komposithegn og du bliver rigtig glad for dit komposithegn.

Nyttig viden

Ønsker du en ny udestue? – Se komplet guide her

Ønsker du et nyt orangeri? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et komposithegn pr meter?

Prisen på et komposithegn pr. meter varierer afhængigt af forskellige faktorer som materialekvalitet, design og producent. Generelt set kan prisen ligge mellem 500 og 1500 kroner pr. meter. Det er vigtigt at overveje langsigtede omkostninger og holdbarhed, da komposithegn ofte kræver mindre vedligeholdelse end traditionelle materialer som træ. En omhyggelig sammenligning af priser og egenskaber kan hjælpe dig med at finde det mest omkostningseffektive og passende komposithegn til dine behov.

Kan komposithegn males?

Generelt set er komposithegn designet til at være vedligeholdelsesfrie og kræver normalt ikke maling. De er fremstillet af en blanding af materialer, der er resistente over for vejr og forringelse. Malerarbejde kan påvirke det naturlige udseende og holdbarhed.

Hvor længe holder et Komposithegn?

Holdbarheden af et komposithegn afhænger af kvaliteten af materialerne og installationen. Generelt set kan komposithegn vare i flere årtier uden at miste strukturel integritet eller æstetiske egenskaber. Deres modstandsdygtighed over for vejrpåvirkninger, insekter og forringelse gør dem til en langvarig løsning sammenlignet med traditionelle materialer som træ.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top