TV inspektion: Guide & oversigt

tv inspektion

TV inspektion er en effektiv og hurtig måde at finde frem til eventuelle problemer med dit kloaksystem.

Men hvad koster en TV inspektion rent faktisk?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig trin for trin, hvordan du får den bedste pris.

Prisoversigt

Vil du have en pris på tv inspektion af kloak? Sammenlign priser fra tre forskellige firmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster tv inspektion af kloak?

Prisen på tv inspektion ligger på et sted mellem 2.000 til 3.500 kroner.

Alt afhængigt af hvad der er galt med kloaksystemet, kan man nogle gange undgå at betale tillæg for at få rørene renset med spulevognen, dog vil det ofte anbefales, da man har bedre chancer for at finde begyndende brud eller andre ting der kan være svære at se. 

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige kloakfirmaer og indhente priser på tv inspektion af kloak. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Samtidig vil en spuling også hjælpe med at forebygge aflejringer, og altså være effektiv til vedligehold af kloaksystemet, når man alligevel får en TV-inspektion udført samme tid.

De fleste kloakmestre tilbyder således forskellige pakkeløsninger på TV-inspektion, der altså kan inkludere spuling, rapportering og mere. Prisen vil også i mindre grad afhænge af hvor tilgængelig kloaksystemet er. 

Prisen på TV-inspektion kan også variere i forhold til længden på kloakrøret der skal inspiceres. Typisk vil et parcelhus ikke have flere hundrede meter af rør, men landbrugsejendomme eller større grunde med lange, eller mange rørføringer, kan resultere i en lidt større udgift, da arbejdet vil tage længere tid at gennemføre. 

Tv kloakinspektion er med til at identificere eventuelle problemer samt identificere eventuelle blokeringer i din kloak. Det er vigtigt at komme eventuelle blokeringer til livs, om vide om der skal ske eventuelle reparationer i din kloak, så det ikke får alvorlige konsekvenser.

Sidst men ikke mindst vil prisen også i mindre grad afhænge af hvor i landet man befinder sig. Hovedstadsområdet har typisk en smule højere priser end resten af landet, både fordi omkostningerne generelt er højere i dette område, og fordi der kan være en større efterspørgsel, ligesom kloaksystemerne typisk er sværere at tilgå.

Derfor er det også vigtigt at overveje selve timeprisen på en kloakmester, der typisk ligger i omegnen af 500 til 1.000 kr. Skal de først grave ud for at kunne sende kameraet ned i en brønd eller et rør, kan man regne med lidt ekstra omkostninger i dette tilfælde.

Hvad angår TV-inspektion i forbindelse med rotter, kan man ofte få en god pris på efterfølgende montering af rottespærre. Det skyldes, at kloakmesteren allerede ved præcist hvor det vil være oplagt at installere det nødvendige udstyr så du undgår rotter. Læs eventuelt mere om rottespærre her.

Sidst men ikke mindst, kan det være en god idé at rydde området omkring adgangen til kloaksystemet eller sikre, at der er adgang til alle nødvendige områder. På denne måde kan du spare lidt arbejdstid for kloakmesteren, og altså opnå en lidt bedre pris på arbejdet. 

Uanset om du oplever problemer med tilstoppet rør eller mangel på vand, kan en TV-inspektion finde frem til årsagen. Ved at indhente 3 tilbud på TV-inspektion kan du sikre dig de bedste vilkår og priser for dit projekt. Du vil hurtigt blive kontaktet af dygtige kloakmestre i dit lokalområde.

Sådan får du den bedste pris på en TV inspektion

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige kloakfirmaer. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på TV inspektion.

Se hvor nemt det er i videoen her.

Derfor anbefaler vi dig at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud på TV inspektion gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige kloakfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på en TV inspektion her

Priseksempel

Tv inspektion pris

Nedenfor har vi beskrevet et eksempel på en pris opstilling for TV-inspektion af kloakrør for et typisk parcelhus i Danmark. Dette eksempel regner med der skal udføres inspektion af 40 meter kloakrør, der er tilsluttet det kommunale kloaksystem fra huset.

Pris: Samlet på ca. 3.500 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få en TV inspektion hjemme hos dig. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på en TV inspektion her.

Hvad er en TV inspektion?

Som vi kort har været inde på i introduktionen til denne guide, omfatter TV inspektion af kloaksystemet at man nedsænker et kamera i kloakrøret for at tjekke tilstanden.

Denne metode er smart, da man ikke behøver at sende personer ned i kloakken, og fordi kameraet kan komme frem mange steder hvor der ellers ikke er plads. Samtidig sparer man udgifter til opgravning. Så uanset om man oplever tilstopninger, utætheder eller andet, kan en TV inspektion være vejen frem.

Typisk vil dette arbejde udføres af en kvalificeret kloakmester eller lignende fagperson, der udover at håndtere udstyret, også kan identificere problemerne med det samme. 

Virksomheden har en specialiseret varevogn til formålet, der har alt det nødvendige udstyr klar, inklusive skærme eller håndholdte enheder der kan vise live billede af det som kameraet oplever, og hvorfra man kan opdage problemer nemt og hurtigt.

Kamerasonden der bliver ført ned i kloakken kan ofte fjernbetjenes, således at man kan følge et brud på røret i hele strækningen, og altså danne sig et godt og komplet overblik over det arbejde der skal udføres.

TV inspektion bruges dog også til andet end fejlfinding. Har du mistanke om der eksisterer en skjult brønd på din grund, kan man ofte finde svaret ved en relativt hurtig og billig TV-inspektion, ligesom man også kan kortlægge kloaksystemer i forhold til offentlige data.

Mange danskere bruger også TV inspektion til at få et mere klart overblik over omfanget af rottebestanden under jorden, da aktivitet fra rotter kan udgøre en alvorlig trussel mod kloaksystemer og kan føre til forstyrrelser og skader på rørene. 

TV inspektion kan være en effektiv metode til at opdage tegn på rotter, da operatøren nemt kan identificere rotter eller tegn på deres tilstedeværelse.

Alt afhængigt af kloak rørets diameter, kan det også være helt nødvendigt at vælge en TV inspektion frem for alternativerne. De mindre kamerasonder kan nemlig komme gennem smalle rør, der ellers ikke er mulige at inspicere ved andre metoder, ofte helt ned til 50 mm.

På samme måde kan en TV inspektion også afdække adskillige hundrede meter på kort tid, noget som ellers typisk tager betydeligt længere tid, eller kunne kræve omfattende opgravning med andre metoder.

En anden fordel ved at få udført TV-inspektion er, at man ved tidlig opdagelse af problemer kan forhindre jord- og grundvandsforurening, der ellers kan være svære og dyre problemer at få udbedret senere hen.

Ofte vil virksomheden anbefale, at man også får udført en grundig rensning af kloaksystemet inden man begynder TV-inspektionen, da man på denne måde kan få et tydeligere overblik. Selvom dette koster lidt mere, kan det også hjælpe til at opdage især de mindre brud eller skader.

Ønsker du at få den bedste pris på TV-inspektion anbefaler vi, at du indhenter 3 tilbud fra professionelle fagfolk. På denne måde kan du sammenligne deres tilbud og priser på forhånd og få den bedste start på din opgave.

Fordele ved en TV inspektion

Denne metode kræver som nævnt ikke den store udgravning af hele kloaksystemet for at inspicere hvert enkelt rør efter brud eller tilstopninger. Brugen af kamera betyder også, at man kan reducere risikoen for skader på kloaksystemet ved opgravning.

Fordi kameraet optager video, kan det hurtigt føres gennem kloaksystemet, og derefter kan man gennemse videoen i ro og mag, og endda zoome ind på eventuelle problematiske områder. Dette medfører ikke blot færre udgifter i forhold til arbejdstid, der typisk tager 1-2 timer, men sikrer også en høj kvalitet.

Ulemper ved en TV inspektion

TV inspektion kan bruges til mange ting med fordel, men det er værd at huske på, at kameraet kun kan komme frem indvendigt i røret. Er der begyndende brud på den udvendige del af røret, kan det ikke altid ses før skaden er betydelig nok. Samtidig kan opgravningen give kloakmesteren fysisk adgang til at inspicere røret manuelt og helt tæt på.

Få 3 gratis tilbud på TV inspektion

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på TV inspektion her

Konklusion

TV inspektion er både en prisvenlig og effektiv måde at undersøge kloakken for et væld af problemer og udfordringer man kan opleve. Kameraet og kloakmesteren kan opdage skader, rotter, forurening af grundvand og mere, uden at skulle grave rør op eller manuelt inspicere hele kloaksystemet.

For at få den bedste pris og service anbefales det at indhente flere tilbud fra forskellige kloakmestre, og derefter sammenligne dem for at finde frem til det bedste firma for dit behov. Det er helt gratis og uforpligtende, og tager kun et øjeblik.

Nyttig viden

Ønsker du prisen på et omfangsdræn? – Se komplet guide her.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top