Terrazzogulv: Guide & oversigt

terrazzogulv

Terrazzogulv er stilrent og smukt gulv, der får dine gæster til at stoppe op og beundre.

Men hvad koster det rent faktisk at få lagt terrazzogulv?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

terrazzogulv

Vil du have en pris på lægning af terrazzogulv? Sammenlign priser fra tre forskellige gulvfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster et terrazzogulv?

Prisen på terrazzogulv ligger fra 700 kr pr.m2 til 1300 kr. pr m2 inklusiv materialer og montering.

Prisen kan variere ret meget ud fra hvor stort gulvet er og hvor i landet du bor. Nogle gange kan prisen også være højere end ovenstående ud fra hvordan det rum ser ud, du gerne vil have lagt terrazzogulv.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige gulvfirmaer og indhente priser på terrazzogulv. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Et nyt terrazzogulv i god stand koster typisk over 1000 kr. pr m2. Det er dog en god investering, da det er et slidstærkt gulv som holder i rigtig mange år fremover.

Det er derfor en god ide at sammenligne priser fra flere forskellige gulvfirmaer for at få en god ide omkring hvordan prislejet ser ud.

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer som f.eks. brug af materiale, størrelse på rum, valg af gulvfirma og beliggende i Danmark.

Vil du gerne have den bedste pris på terrazzogulv? Så læs vores guide herunder

Sådan får du den bedste pris på lægning af terrazzogulv

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige gulvlæggere. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på terrazzogulv.

Se hvor nemt det er i videoen her

Derfor anbefaler vi dig at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud på terrazzogulv gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af terrazzogulv her

Priseksempel

Pris på terrazzogulv

Vi har taget udgangspunkt i et badeværelse på 15 m2. Hvor der bliver lagt terrazzogulv af et professionelt gulvfirma.

Pris: Samlet på ca. 16.995 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få lagt terrazzogulv. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende priser. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på lægning af terrazzogulv her

Hvad er terrazzogulv?

Et terrazzogulv er en blanding mellem cement og epoxy, hvor der typisk er små sten, gas eller marmor i forskellige mønstre. Dette gulv kan du få i mange forskellige designs og udtryk. Det er et meget holdbart gulv, som er utrolig nemt at rengøre. 

Det egner sig derfor utrolig godt til badeværelset eller køkkenet, hvor der er meget slid løbende. Et terrazzogulv giver et unikt tidsløst udseende og kan laves i mange forskellige farver og mønstre, ligesom du gerne vil have det.

Generelt er terrazzogulv et utrolig flot gulv, som giver dig mange muligheder. Det har en afvisende overflade og passer derfor til rum, hvor der typisk er vand på gulvet.

Der er mange der vælger at lægge terrazzogulve i de danske hjem, da det giver et helt unikt udseende.

Hvordan laver man terrazzogulv?

Først skal du forberede overfladen, derefter blande og sprede cementmørtel ud. Så skal du placere sten/marmorfliser og lade det hærde i 24 timer. Til sidst skal du fjerne den overskydende mørtel og polere og anvende tætningsmiddel og voks for beskyttelse og glans.

Det er ret kompliceret at lægge et terrazzogulv selv. Du skal helst have erfaring med at have lagt gulv, før du begynder at prøve selv. Det kan være svært at få gulvet til at forblive pænt og der ikke opstår revner opstår revner.

Så hvis du spørg dig selv “hvordan laver man terrazzo gulv?” er det vigtigt at have styr på gulvets overflade samt huske at polere gulvet eller eventuelt slibes gulvet.

Lav selv terrazzogulv er en mulighed for gør det selv entusiasten. Hvis du ønsker dit eget terrazzogulv. Terrazzogulv lav selv. kan dog være en stor mundfuld for de fleste, da det er en krævende opgave.

Vi vil dog anbefale at få lagt nyt terrazzogulv af et professionelt gulvfirma. Så du kan få det fine terrazzogulv du drømmer om.

Fordele ved terrazzogulv

Terrazzogulv er et utrolig stærkt gulv, som består af uopslideligt materiale, hvis det er lagt ordentligt.

Terrazzogulv er et flot gulv som du kan designe ligesom du ønsker det. Det fås i mange forskellige farver og mønstre.

Ulemper ved terrazzogulv

Vi vil klart anbefale dig at få et professionelt gulvfirma til at udføre denne opgave. Da det kan være en uoverskuelig opgave, selv at lægge et terrazzogulv.

Få 3 gratis tilbud på terrazzogulv

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af terrazzogulv her

Opsummering

At lægge et terrazzogulv kan være meget krævende og du skal have hænderne skruet ordentligt på, hvis du overvejer selv at lægge det. Du skal nemlig både fjerne dit oprindelige gulv og lægge dit terrazzogulv uden at ødelægge overfladen. Vi håber denne guide har givet dig en bedre forståelse omkring hvad et terrazzogulv koster og hvordan du selv kan lægge det. Vi håber du bliver glad for dit terrazzogulv.

Nyttige indlæg

Ønsker du sildebensparket? – Se komplet guide her.

Ønsker du epoxy gulv? – Se komplet guide her.

Ønsker du linoleumsgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du vinylgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt klikgulv? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster terrazzogulv pr m2?

Et terrazzogulv koster typisk mellem 700 - 1300 kr. pr m2. Prisen afhænger dog af flere forskellige faktorer herunder valg af materiale, størrelse på rummet, beliggenhed i Danmark og valg af gulvfirma. Vi kan derfor anbefale dig at indhente tilbud fra flere forskellige for at få den bedste pris

Er terrazzogulv vandtæt?

Terrazzogulve er ikke vandtætte i deres grundlæggende form, men de kan forsegles for at gøre dem mere modstandsdygtige over for vand og pletter. Efter det er forseglet, kan et terrazzogulv godt tåle vand.

Hvorfor revner terrazzogulv?

Terrazzogulve kan revne på grund af temperaturændringer, tung belastning, underliggende strukturer, manglende vedligeholdelse og naturlig slitage. Det er vigtigt du vedligeholder dit gulv løbende for der ikke opstår revner på sigt.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Så du kan spare både tid og penge. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top