Vinylgulv: Guide & oversigt

vinylgulv

Vinylgulv er et utrolig flot gulv, derudover er det vandfast og slidstærkt gulv

Men hvad koster det rent faktisk at få lagt vinylgulv?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

vinylgulv

Vil du have en pris på lægning af vinylgulv? Sammenlign priser fra tre forskellige gulvfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster vinylgulv?

Når det kommer til prisen på vinylgulv, er der stor forskel om du vil lægge gulvet selv eller få en professionel gulvlægger til at lave arbejdet for dig. Prisen på de materialer du skal bruge til selv at gøre det ligger på mellem 100 og 200 kr per kvadratmeter. Hvis du ikke har mod på selv at gøre det og få en til at lave arbejdet for dig, ligger prisen typisk mellem 400 og 800 kr per kvadratmeter. 

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige gulvfirmaer og indhente priser på lægning af vinylgulv. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Så det er vigtigt at finde ud af om du har tid og overskud til selv at købe materialerne ind og lave arbejdet selv, eller du helst gerne vil betale dig fra det og få lavet det ordentligt og et firma som har gjort det mange gange før.

Det er muligt at købe noget billigt vinylgulv og lægge det selv. Hvis du vælger selv at lægge dit gulv, er det vigtigt du først fjerner dit eksisterende gulv. For selv at komme igang skal du bruge følgende:

  • Vinylgulv som du ønsker i dit hjem
  • Måleværktøj
  • Snor
  • Handsker
  • Tømrervinkel

Billige vinylgulve passer til alle rum og passer ind i de fleste danske hjem. Det er et oplagt valg hvis du ønsker bedre akustik i dit hjem. Vinylgulve fås i mange forskellige farver og mønstre. Moderne vinylgulve giver et helt unikt look til dit hjem og har mange gode egenskaber. Det er et gulv i høj kvalitet og du kan sagtens gå med bare tæer på det.

Det kan dog være meget krævende at ligge vinylgulv selv, hvis du ikke er vant til den slags arbejde. Så hvis du ikke er den handy type, kan det være en god ide at hente 3 uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk, for at se prisen på gulvlægger sammenlignet med den pris du selv kan gøre det for.

Hvis du gerne vil have en konkret pris og den bedst mulige pris på lægning af vinylgulv, er det vigtigt du indhenter priser på opgaven fra flere forskellige firmaer. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få tre gratis og uforpligtende priser tilsendt på vinylgulv

Ønsker du at få en konkret pris?

Når du indhenter tilbud på vinylgulv gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Få 3 gratis tilbud på vinylgulv her.

Hvilke rum passer vinylgulv bedst til?

  • Køkkenet

Da vinylgulv er et meget slidstærkt gulv og passer det perfekt ind et køkken. Man oplever tit at der ryger vand på gulvet, eller man taber en kniv. Dette kan et vinylgulv sagtens klare. Det er nemlig både vandfast og slidstærkt. Derudover er det meget nemt at vedligeholde og nemt at rengøre. Derfor passer denne gulvtype rigtig godt ind i et køkken.

  • Entre

Der kommer ofte rigtig meget støj og snavs i en entre, der det er her man normalt har sin hoveddør og går ud og ind af sit hus fra. Dette betyder at der er rigtig mange beskidte sko som er i dette rum. Et vinylgulv kan derfor modstå dette slid og egner sig derfor rigtig godt i en entre.

  • Kælder

Man oplever desværre ofte at der kommer fugt eller vandskade i en kælder. Derfor passer vinylgulv rigtig godt, da gulvet ikke tager skade af vand. Så kan man roligt lægge vinylgulv i sin kælder og sove trygt om natten.

Generelt er vinylgulv meget modstandsdygtigt overfor vand og passer ind i rum hvor der typisk kan forekomme vand på gulvet. De fleste vinylgulve har en rigtig god holdbarhed og holder i rigtig mange år. Det har mange fordele og er en del billigere end mange andre gulve på markedet. Det er et populært valg til familien som har en hektisk hverdag der ønsker et gulv som kan tåle noget slid og som er nemt at holde rent og som er nemt at holde i god stand.

Nye vinylgulv har glatte overflade og giver et flot look til dit hjem. Når du skal vælge vinylgulve til husets rum er det vigtigt at overveje hvilke farver og mønstre du ønsker.

Fordele ved vinylgulv

Vinylgulv er en billig gulvtype sammenlignet med andre. Normalt koster andre gulve over 1000 kr per m2, hvor et vinylgulv typisk koster mellem 400 til 800 kr per m2.

Det er et meget slidstærkt gulv. Som kan holde det rigtig meget. Det er derfor en god ide at have dette gulv i rum, hvor der kan opstå slidtage.

Du skal ikke være bekymret for at få vand eller fugt skade når du har et vinylgulv. Det er nemlig vandfast og der kommer ikke vand ned gennem dette gulv.

Ulemper ved vinylgulv

Det kan være meget krævende at lægge vinylgulv selv, da det kræver en masse materialer og tid. Så hvis du ikke har hænderne skruet ordentligt på, vil vi anbefale dig at få en virksomhed til at lave arbejdet for dig.

Nyttige indlæg

Epoxy gulv guide – Se komplet guide her.

Linoleumsgulv guide – Se komplet guide her.

Klikgulv guide – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at lægge vinylgulv?

Det koster mellem 400 til 800 kroner per kvadratmeter at få en professionelt til at lave arbejdet for dig

Hvor længe holder et vinylgulv?

Det kan holde rigtig lang tid, hvis du passer godt på det. Typisk siger man mellem 10-20 år, det kommer dog både an på hvor meget slid det bliver udsat for og hvilke materialer der bliver brugt.

Er vinylgulv dyrt?

Prisen kan være meget forskellig ud fra hvilke materiale der bliver brugt. Generelt er vinylgulv dog en billigere gulvtype end mange andre som du kan finde ude på markedet.

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top