Klikgulv: Guide & oversigt (2024)

klikgulv

Klikgulv er prisvenligt, hurtigt at installere og kræver minimalt vedligeholdelse

Men hvad koster det rent faktisk at få lagt klikgulv?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

klikgulv

Vil du have en pris på lægning af klikgulv? Sammenlign priser fra tre forskellige gulvfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster klikgulv?

Prisen på klikgulv er mellem 100 – 400 kr. pr m2. Det vil sige, at du skal regne med at betale omkring 3000 kr. til 12.000 kr. for at få lagt klikgulv i din stue inklusiv alt. Klikgulv er en rigtig god og billig gulvløsning. Så hvis du leder efter et nyt gulv som giver et flot resultat, men som ikke vælter dit budget, er klikgulv den perfekte gulvløsning for dig.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige gulvfirmaer og indhente priser på klikgulv. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Der kan dog være stor forskel i prisen på dit nye klikgulv, ud fra hvor i Danmark du bor og hvilke gulvfirma du vælger til at udføre opgaven for dig. Det er derfor vigtigt at undersøge markedet for lokale håndværkere, så du ikke betaler for meget for samme resultat.

Derudover er det en god ide at se om det valgte firma er en del af byg garanti, hvis der skulle opstå nogle problemer undervejs eller efterfølgende, kan du altid få fejlene udredt.

Du skal overveje om du selv kan lægge gulvet og hvor meget meget gulv du skal have lagt. Det er nemlig ikke super nemt, hvis du ikke har prøvet at lægge gulv før. Så hvis du ikke er god til “gør det selv” opgaver, vil jeg anbefale at få et professionelt gulvfirma til at lægge dit klikgulv.

Klikgulv er nemt at lægge og et billigt gulv, så du kan forvente at du har et nyt gulv i løbet af få dage.

Sådan får du den bedste pris på lægning af klikgulv

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige gulvlæggere. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på lægning af klikgulv.

Se hvor nemt det er i videoen her

Derfor anbefaler vi dig at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud på klikgulv gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af klikgulv her

Priseksempel

Pris på klikgulv

Vi har taget udgangspunkt i en stue på 30 m2 . Hvor der bliver lagt klikgulv af et professionelt gulvfirma.

Pris: Samlet på ca. 8.500 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få lagt et nyt klikgulv. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på lægning af klikgulv her

Hvad er klikgulv?

Klikgulv er et flot gulv som typisk bliver brugt som alternativ for ægte trægulv. Et klikgulv giver dig nemlig det flotte udseende som ægte trægulv giver, bare til en meget lavere pris.

Klikgulv består af flere forskellige lag, et slidstærkt lag i overfladen og et mere robust lag i den nederste del, som tilsammen danner et klikgulv.

Klikgulv er kendt for sin utrolig nemme montering og gode holdbarhed. Det er rigtig nemt at samle og brædderne skal blot klikkes sammen og slå brædderne på plads.

Klikgulve findes i mange forskellige typer og forskellige materialer

Hvordan lægger man klikgulv?

Det er muligt at lægge klikgulv selv, som et gør-det-selv projekt. Hvis du har hænderne skruet ordentligt på, er det relativt nemt at lægge klikgulv derhjemme.

Du skal bruge følgende til opgaven:

  • Klikgulvpaneler
  • Skumunderlag
  • Målebånd
  • Fugemasse
  • Hammer

Det er vigtigt at sikre sig at underlaget er tørt, rent og jævnt. Dette skal gøres for at sikre at gulvet ikke bliver skævt eller der opstår fugtskader løbende.

Derefter skal du måle rummet og skære panelerne efter de mål det ønskede rum har. Det er derfor vigtigt at du meget nøje måler rummet, så panelerne passer og du kan lægge hele gulvet, så der ikke er for mange kvadratmeter.

Herefter skal du klikke brædderne sammen, til den ønskede størrelse og gulvet lægges.

Hvis du har stor erfaring med at lægge gulve, kan vi anbefale dig at gøre det selv, men hvis du ikke har gjort det før, vil vi anbefale dig at få et professionelt gulvfirma til at udføre opgaven for dig. Så du er sikker på at få et korrekt og flot resultat. Så du får det rigtige rigtige klikgulv og der ikke trænger fugt ned i dit klikgulv. Det er et gulv som holder i mange år og har mange fordele. 

Vi håber dette hjalp og du bliver glad for dit nye gulv.

Kan man slibe klikgulv?

Vi vil ikke anbefale dig at slibe klikgulv, da du kan ødelægge den øverste del af gulvet, som giver det flotte look. Ægte trægulv er egnet til slibning, hvor klikgulv ikke kan tåle det. Så vi vil ikke anbefale dig at slibe dit klikgulv, det kan nemlig ødelægge gulvet.

Fordele ved klikgulv

Klikgulv er en prisvenlig gulvløsning i forhold til mange andre gulve som f.eks. sildebensparket og linoleumsgulv.

Det er meget nemt at lægge et klikgulv. Det kræver nemlig hverken lim eller søm, da klikgulv har en speciel lukkemekanisme, som gør at du kan samle det nemt og hurtigt. Det er derfor muligt selv at lægge klikgulv uden den store erfaring og brug af forskellige værktøjer.

Selv om klikgulv er en billig løsning, har den en rigtig god holdbarhed og er modstandsdygtig overfor ridser og slid. Klikgulv kan holde helt op til 20 år.

Ulemper ved klikgulv

Klikgulv er ikke ægte trægulv, dette betyder at du ikke opnår samme æstetiske udseende som ægte trægulv giver. Det betyder du skal være opmærksom på at du ikke opnår samme flotte resultat som ægte trægulv giver

Få 3 gratis tilbud på klikgulv

Hvis du ønsker at få lagt klikgulv af et professionelt gulvfirma. Er det en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer. Der kan nemlig være stor forskel på prisen på samme opgave fra forskellige firmaer. Det vil sige der potentielt er mange penge at spare.

Hos vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, kan du nemt, hurtigt og gratis indhente 3 gratis tilbud på lægning af laminatgulv.

Derfor anbefaler dig at indhente 3 tilbud igennem 3byggetilbud.dk

  • Spar mange penge på dit byggeprojekt
  • Det er gratis og uforpligtende
  • Tager under 5 minutter at indhente tilbud
  • Med 3byggetilbud.dk’s entreprisegaranti er du sikret op til 35.000 kr. hvis der skulle opstå nogle håndværksmæssige fejl

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis og uforpligtende tilbud på lægning af klikgulv her

Opsummering

Klikgulv er en populær gulvløsning, der har en række fordele. Den enkle installationsproces gør det ideelt til gør-det-selv-projekter, hvis du ønsker at spare tid og penge. 

Samtidig er klikgulv kendt for at have imponerende holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. Derudover tilbyder klikgulve en bred vifte af æstetiske muligheder, idet de kan efterligne udseendet af ægte træ.

Vi håber denne guide har hjulpet dig med med at blive klogere på klikgulv og du bliver glad for dit gulv.

Nyttige indlæg

Ønsker du sildebensparket? – Se komplet guide her.

Ønsker du epoxy gulv? – Se komplet guide her.

Ønsker du linoleumsgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du vinylgulv? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Klikgulv pr. m2?

Prisen på klikgulv pr. m2 kan variere betydeligt afhængig af flere faktorer, herunder kvaliteten af gulvet, samt geografisk placering og valg af gulvfirma. Generelt kan du forvente, at prisen pr. m² for klikgulv kan variere fra omkring 100 til 400 kr.

Kan man selv lægge klikgulv?

Ja, det er muligt for de fleste mennesker at lægge klikgulv som et gør-det-selv-projekt. Klikgulve er designet til at være relativt nemme at installere, hvilket gør det til en populær løsning for boligejere, der ønsker at spare penge på installationsomkostninger.

Hvad er forskellen på Klikgulv og laminatgulv?

Klikgulv er en specifik installationsmetode for laminatgulve, hvor panelerne har en låsemekanisme, der gør det muligt at klikke dem sammen uden brug af lim eller søm.

Vi vil hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Så du kan spare både tid og penge. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top