Polyurethan gulv: Guide (2024)

polyurethan gulv

Polyurethan gulv er et slidstærkt gulv. Derudover er det vandafvisende og har en rengøringsvenlig overflade.

Men hvad koster det rent faktisk at få lagt et polyurethan gulv?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

Vil du have en pris på lægning af polyurethan gulv? Sammenlign priser fra tre forskellige gulvfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster polyurethan gulv?

Generelt skal du forvente prisen på polyurethan gulv ligger på mellem 500 kr pr. m2 til 900 kr. pr m2.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige gulvfirmaer og indhente priser på polyurethan gulv. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Der findes flere forskellige former for polyurethan gulve, som alle har forskellig pris. Der findes både vandbaseret polyurethan gulv, oliebaseret polyurethan gulv, alifatisk polyurethan gulv og aromatisk polyurethan gulv.

Det er typisk den vandbaseret polyurethan gulv der er billigst med en pris på 500 – 700 kr pr. m2 og alifatisk polyurethan gulv som er dyrest med en pris på 700-900 kr pr. m2.

Pu gulv pris, skal du forvente at betale 700 kr pr. m2 alt inklusiv. Polyurethan gulv koster ikke så meget som mange andre gulvtyper og det tager ikke særlig lang tid at lægge polyurethan gulv. Pu gulv er et flot gulv og meget slidstærkt.

Dette er kun vejledende priser, det er derfor en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige gulvfirmaer for at få en mere præcis pris på lægning af polyurethan gulve.

Sådan får du den bedste pris på lægning af polyurethan gulv

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige gulvlæggere. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på polyurethan gulv.

Se hvor nemt det er i videoen her

Derfor anbefaler vi dig at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud på polyurethan gulv gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af polyurethan gulv her

Priseksempel

Polyurethan gulv pris

Vi har taget udgangspunkt i en stue på 15 m2. Hvor der bliver lagt polyurethan gulv af et professionelt gulvfirma.

Pris: Samlet på ca. 10.495 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få lagt polyurethan gulv i dit hjem. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på lægning af polyurethan gulv her

Hvad er polyurethan gulv?

Polyurethan gulve er kendt for at have rengøringsvenlige overflade. Derudover er det et slidstærkt gulv som er vandafvisende og med en lyddæmpende effekt.

Det egner sig derfor rigtig godt til både køkken og badeværelse. Polyurethan gulve minder og ligner lidt epoxy gulve, dog har polyurethan gulv en mere blød overflade. Begge gulvtyper passer godt til både private hjem og kommunale institutioner.

Det er begge utrolig flotte gulve som har en række fordele og kommer i høj kvalitet.

Polyurethan gulv badeværelse

Da polyurethan gulve er vandafvisende passer det rigtig godt til badeværelset. Da der hurtigt kan komme vand på gulvet fra enten vasken eller bruse området. 

Derudover er polyurethan gulve meget nemme at gøre rent og har en glat overflade som du nemt kan støvsuge eller vaske med en moppe elelr klud.

Nye polyurethan har en blød belægning som gør at det ikke så nemt bliver beskadiget af slid.

Polyurethan gulv fordele

Polyurethan gulve er ekstremt holdbart og kan tåle rigtig meget slid over en lang periode. Det passer derfor rigtig godt til steder, hvor der er meget trafik. Dette kan både være køkkenet, badeværelset eller bryggers.

Polyurethan gulve er dejlig nemme at holde pæne og gøre rene. Dette gør at gulvet har utrolig lang levetid og passer godt til områder, hvor der opnår meget snavs.

Polyurethan gulv ulemper

Polyurethan gulve kan være svært selv at lægge da det er en meget komplekst og besværligt process. Så hvis du ikke har stor erfaring med at lægge denne type gulv, vil vi anbefale dig at få hjælp af en professionelt gulvfirma.

Få 3 gratis tilbud på polyurethan gulv

Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på lægning af polyurethan gulve. Dette er en god ide, fordi du ud fra de 3 tilbud kan vælge det tilbud som tiltaler dig mest ud fra pris og handlingsplan. Så der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser.

Det gode ved at få 3 forskellige tilbud er også at der ofte er rigtig mange penge at spare på det samme stykke arbejde fra forskellige byggefirmaer. Så du kan spare så mange penge som muligt men også få det ønskede resultat på samme tid.

De har også en entreprisegaranti som betyder at du som privatperson er dækket op til 35.000 kr. hvis der skulle opstå nogle håndværksmæssige fejl.

Dette betyder at du ikke står helt alene med hovedpinen, hvis der skulle opstå problemer og du altid har 3byggetilbud til at hjælpe dig med at komme i mål med dine boligdrømme.

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af polyurethan gulv her

Konklusion

Polyurethan gulve er en god løsning, hvis du leder efter et gulv som kan holde til rigtig meget. Da gulvet både er vandafvisende, holdbart og nemt at vedligeholde, er det ideelt til køkkenet eller badeværelset i det private hjem.

Vi håber du bliver rigtig glad for dit nye gulv og denne guide har hjulpet dig blive lidt klogere på hvilke fordele polyurethan gulve har. Du kan ihvertfald regne med det holder i lang tid fremover.

Nyttig viden

Ønsker du sildebensparket? – Se komplet guide her.

Ønsker du epoxy gulv? – Se komplet guide her.

Ønsker du linoleumsgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du vinylgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt klikgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt terrazzogulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt plankegulv? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er polyurethan gulve?

Polyurethan gulve er gulvbelægninger lavet af polymermaterialet polyurethan. De er kendt for deres holdbarhed, vandafvisende egenskaber, kemiske resistens og tilpasningsdygtighed, hvilket gør dem velegnede til forskellige anvendelser.

Er polyurethan gulv giftigt?

Polyurethan gulve er generelt sikre og har lav toksicitet efter hærdning. Dog kan installation af nogle produkter med flydende polyurethan kræve ventilation for at reducere eksponering for dampe under hærdningsprocessen.

Hvad er forskellen på epoxy og polyurethan?

Epoxy og polyurethan er to forskellige typer gulvbelægninger. Epoxy er hårdere og mere slidstærk, ideel til industrielle områder. Polyurethan er mere elastisk, vandafvisende og egnet til forskellige anvendelser, herunder boliger.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top