Træfiberisolering: Guide (2024)

Træfiberisolering

Træfiberisolering er en bæredygtig og billig måde at isolerer din bolig på.

Men hvad koster træfiberisolering rent faktisk?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig trin for trin, hvordan du får den bedste pris.

Prisoversigt

Vil du have en pris på træfiberisolering? Sammenlign priser fra tre forskellige isoleringsfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster træfiberisolering?

Prisen på træfiberisolering ligger på omkring 150 – 400 kr. pr m2 inklusiv materialer og montering.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser på træfiberisolering. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Det er dog svært at komme med en konkret pris fordi der er mange ting som nemlig kan påvirke den endelig pris du skal betale for opgaven. Det kommer nemlig an på om du skal have fjernet din eksisterende isolering først. Derudover skal du overveje hvilke type træfiberisolering du ønsker i din bolig. Der findes nemlig både nativo træfiberisolering og hunton træfiberisolering.

Du kan få træfiberisolering i flere forskellige tykkelser og dette påvirker også prisen ud fra hvilken tykkelse du ønsker. Træfiberisolering er typisk lavet af træ fra bæredygtigt skovbrug. Det giver en tæt isolering og en stabil indetemperatur. Så hvis du oplever køligere temperaturer indendørs kan det være en gode ide at få ny isolering derhjemme og en mere stabil indetemperatur.

Det er derfor en god ide at kontakte flere forskellige isoleringsfirmaer for at få et uforpligtende tilbud på opgaven, så du kan få en ide omkring hvad det vil koste dig.

Sådan får du den bedste pris på træfiberisolering

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige isoleringsfirmaer. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på træfiberisolering.

Se hvor nemt det er i videoen her

Når du indhenter tilbud på træfiberisolering gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige isoleringsfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på træfiberisolering her

Priseksempel

Pris på træfiberisolering

I dette eksempel har vi taget udgangspunkt i en bolig på 150 m2 som skal have træfiberisolering

Pris: Samlet på ca. 45.000 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få træfiberisolering i dit hjem. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på træfiberisolering her.

Hvad er træfiberisolering?

Træfiberisolering er en isoleringsmetode som er rigtig god og miljøvenlig. 

Det er et naturligt og bæredygtigt produkt at isolerer din bolig med. Derudover indeholder det ingen kemiske stoffer, det betyder at du kan være helt sikker på at få et sundt indeklima i din bolig.

Det er en isoleringsmetode som har hygroskopiske egenskaber. Det er hunton nativo træfiberisolering især kendt for. Derudover er det en isoleringsmetode som er god til at håndtere fugt omkring din bolig i et nordiske klima som godt kan give udfordringer med meget blæst og regn.

Du skal vælge nativo træfiberisolering en stabil indetemperatur og en træfiberisolering som har teknisk godkendelse. Dette betyder at der er minimal tilført energimængde i din bolig.

Fordele ved træfiberisolering

Træfiberisolering er en god isoleringsmetode. Den er både billig og isolere din bolig rigtig godt. Dette giver et rigtig godt indeklima inde i dit hjem som er vigtigt for dig og din familie.

Træfiberisolering er en meget bæredigtigt måde at isolere din bolig på.

Ulemper ved træfiberisolering

Det kan være en stor mundfuld at skulle montere træfiberisolering selv. Dette kræver at du har hænderne skruet ordentligt på og gerne har erfaring med at arbejde med isoleringsmateriale. Hvis dette ikke er tilfældet vil vi helt sikkert anbefale dig at få opgaven udført at et professionelt isoleringsfirma.

Få 3 gratis tilbud på træfiberisolering

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud træfiberisolering her

Konklusion

Træfiberisolering er en isoleringsmetode vi anbefale dig. Den er både bæredygtig og billig. Derudover transporterer fugt og dæmper lyden fra rum til rum, som er rigtig godt.

Træfiberisolering beskytter din bolig hele året i alt slags vejr. Da der i Danmark kan være meget forskelligt vejr er dette vigtigt.

Træfiberisolering kan mange forskellige ting og har mange fordele.

Nyttig viden

Ønsker du en ny isolering? – Se komplet guide her

Ønsker du hulmursisolering? – Se komplet guide her

Ønsker du en loftisolering? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt pir isolering? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er Træfiberisolering godt?

Træfiberisolering er miljøvenlig og bæredygtig, da den fremstilles af genbrugstræ. Den har gode isoleringsegenskaber, er åndbar, og bidrager til et sundt indeklima ved at regulere luftfugtighed og absorbere støj.

Hvad koster Træfiberisolering?

Prisen på træfiberisolering varierer afhængigt af tykkelse, densitet og producent. Prisen ligger mellem 150 - 400 kroner pr m2. Generelt set er træfiberisolering konkurrencedygtig og kan være omkostningseffektiv på lang sigt grundet dens isolerende egenskaber og miljøvenlige karakter.

Hvad er Træfiberisolering?

Træfiberisolering er et miljøvenligt isoleringsmateriale lavet af træfibre, ofte genbrugstræ. Det er kendt for dets effektive termiske isolering, lydabsorption og åndbare egenskaber, hvilket skaber et sundt indeklima.

Kan Træfiberisolering brænde?

Træfiberisolering er brandsikker og har høj modstandsdygtighed over for ild. Takket være sin tætte struktur og behandling med brandhæmmende midler opretholder det gode sikkerhedsegenskaber og forhindrer ildspredning.

Kan Træfiberisolering genanvendes?

Ja, træfiberisolering er genanvendeligt og bidrager til bæredygtighed. Efter endt levetid kan det genanvendes eller komposteres, hvilket reducerer affaldsmængden og støtter miljøvenlige byggepraksisser.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top