Loftisolering: Guide & oversigt

loftisolering

Loftisolering er en af de bedste investeringer du kan lave til din bolig. Du får nemlig både bedre indeklima og en stor årlig besparelse på din varmeregning.

Men hvad koster loftisolering rent faktisk?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig trin for trin, hvordan du får den bedste pris.

Prisoversigt

loftisolering

Vil du have en pris på loftisolering? Sammenlign priser fra tre forskellige isoleringsfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster loftisolering?

Prisen på loftisolering ligger på mellem 120 – 300 kr. pr m2 inklusiv materialer og arbejdsløn.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser på loftisolering. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Prisen afhænger dog af hvilken tykkelse du ønsker din isolering skal være i og hvor i landet du bor. Der er nemlig forskel på om du bor i nordsjælland eller sønderjylland. Man ser typisk de højeste priser omkring København og nordsjælland.

Isolering af loft er en rigtig god investering da du kan få en stor årlig besparelse på din varmeregning. Når huset opvarmes, kan du bedre holde på varmen når du isolere loftet. 

Hvis du ønsker en god isolering er det en god ide at få et professionelt isoleringsfirma til at udfører opgaven. Det kan nemlig være meget besværligt at udføre loftisoleringen korrekt.

Du kan opnå en bedre energimærke i din bolig, ved at efterisolere dit loft. Så selvom dit loft allerede er isoleret, kan det være det ikke er gjort ordenligt. Du kan få et gratis isoleringstjek for at få tjekket op på dit eksisterende isolering og se om den er god nok. Meget isolering er gammelt og der er derfor brug for at efterisolere loftet.

Ny loftisolering holder i rigtig mange år og har en positiv påvirkning på dit indeklima og en bedre energimærkning. Gamle isolering kan have brug for en ekstra isolering oven i din eksisterende loftisolering.

Sådan får du den bedste pris på en loftisolering

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige isoleringsfirmaer. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på loftisolering.

Se hvor nemt det er i videoen her

Når du indhenter tilbud på loftisolering gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på loftisolering her

Priseksempel

Pris på loftisolering

Her har vi taget udgangspunkt i en bolig med et 100 m2 loft, som skal have en loftisolering i et uudnyttet loftsrum.

Pris: Samlet på ca. 17.500 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få en loftisolering. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende priser. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige isoleringsfirmaer og indhente priser. Gennem 3byggetilbud får du også gratis rådgivning omkring nyt tag, isolering af loft og om byg garanti som selvfølgelig er inkluderet.

Få 3 gratis tilbud på loftisolering her.

Hvad er loftisolering?

Loftisolering er en process hvor der bliver lagt et lag isolering oven i dit loft. Dette er en god ide for at reducere varmetab som din bolig har. Det er en god ide at udfører loftisolering, hvis du ønsker en lavere varmeregning i fremtiden og et bedre indeklima i din bolig. Meget isoleringsmateriale kan bruges til loftisolering, det mest almindelige er glasuld, stenuld eller skumplader.

Isolering af loft gør at du kan spare penge på din varmeregning og udnytte dit uudnyttet loftrum. Prisen på loftisolering afhænger af om det er ældre huse eller nye huse. Selve isoleringen koste ca 15.000 – 30.000 kroner, alt ud fra hvor du bor i landet og hvor meget isolering du skal have.

Efterisolering af loft er nogle gange nødvendigt hvis du har en høj u værdi i din bolig. Det vil sige at der er et stort varmetab i din bolig på grund af dårlig isolering i dit loft. 

Fordele ved loftisolering

Loftisolering hjælper med at give et bedre indeklima, da din bolig bliver bedre til at holde på varmen og du opnår bedre energieffektivitet, så du opnår et behageligt indeklima.

Loftisolering gør at du kan spare mange penge på din varmeregning i rigtig mange år fremadrettet. Dette betyder at du skal betale et beløb nu for at få udført selve isoleringen, men på lang sigt vil det betale sig hjem igen. Hvem ønsker ikke at få en mindre varmeregning?

Ulemper ved loftisolering

En loftisolering kan være meget besværlig selv at udfører. Det er nemlig vigtigt at det bliver gjort ordentligt, så man er sikker på der ikke siver noget varme ud af din bolig efterfølgende. Det er derfor en god ide at på et professionelt firma til at udføre arbejdet, så du er sikker på det bliver gjort ordentligt første gang.

Få 3 gratis tilbud på loftisolering

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på loftisolering her

Konklusion

Isolering på loftet er en god ide hvis du gerne vil lave en gode investering og opnå en mindre varmeregning. Loftsrummet efterisoleres typisk hvis din nuværende isolering ikke er tilstrækkelig. Du kan få et gratis isoleringstjek gennem Jydsk tagteknik. 

Der findes mange forskellige type isolering du kan vælge imellem til din nye isolering. For at få den bedste pris på loftisolering vil vi anbefale dig at indhente flere forskellige tilbud, så du kan sammenligne flere forskellige priser. Der kan nemlig være mange penge at spare på samme opave.

Nyttig viden

Ønsker du en ny isolering? – Se komplet guide her

Ønsker du hulmursisolering? – Se komplet guide her

Ønsker du træfiberisolering? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt tagpap tag? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt pir isolering? – Se komplet guide her

Vil du have en pris på decra tag? – Se komplet guide her

Ønsker du et tegltag? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvor tyk skal loftisolering være?

Loftisoleringens anbefalede tykkelse varierer, men typisk anbefales det at have en isoleringstykkelse på mindst 300 mm for optimal energieffektivitet og varmeregulering i boliger.

Hvad er bedst til isolering af loft?

Glasuld og stenuld er populære valg til loftisolering på grund af deres effektive termiske egenskaber og brandmodstand. Valget afhænger også af budget, miljømæssige faktorer og installationens krav.

Kan man selv isolere sit loft?

Ja, det er muligt for en dygtig gør-det-selv person at isolere loftet. Det kræver grundig research, korrekte materialer og sikkerhedshensyn for at opnå effektiv isolering og energibesparelse.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top