Tagpap tag: Guide & oversigt

tagpap

Et tagpap tag er en billig løsning i forhold til andre tagtyper. Det er også et meget holdbart tag som kan holde i over 50 år.

Men hvad koster det rent faktisk at få monteret et tagpap tag?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

tagpap

Vil du have en pris på montering af tagpap tag? Sammenlign priser fra tre forskellige tagfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster et nyt tag af tagpap?

Pris på et nyt tag af tagpap ligger på omkring 800 – 1300 kr pr m2 for 1 lag og 1100 – 1600 kr pr m2 for 2 lags tagpap, hvis du får et professionelt tagfirma til at lave opgaven for dig.

Tagpap kan være en billig tagløsning sammenlignet med andre materialer som f.eks. tegl, skifer eller metal. Prisen på tagpap kan variere afhængigt af en række faktorer, såsom tagets størrelse og kompleksitet, antallet af tagvinduer og tagrender samt kvaliteten af det anvendte tagpap.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige tagfirmaer og indhente priser på montering af tagpap tag. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Tagpap er populært som tagdækning, da det er en holdbar og pålidelig løsning, der er egnet til de fleste tagformer og kan modstå de hårde vejrforhold, der ofte forekommer i Danmark. Det er også en energieffektiv løsning, da tagpap kan reflektere solens stråler og dermed reducere omkostningerne ved opvarmning i bygningen.

Hvis du ønsker tagpap tag på dit sommerhus, skal du forvente nyt tag sommerhus pris ligger på omkring de 80.000 til 100.000 kroner alt efter størrelse og tagets kompleksitet. Sommerhus med tagkonstruktion med tagpap er både flot, billigt og holder i mange år.

Det er dog også vigtigt at overveje de langsigtede omkostninger ved tagdækning. Selvom tagpap kan være billigere i starten, kan det være dyrere i det lange løb, hvis det kræver hyppigere vedligeholdelse og reparationer end andre materialer.

Det er derfor vigtigt at få professionelle fagfolk til selve monteringen af dit tagpap tag, så du er sikker på arbejdet bliver gjort ordenligt og det holder i så lang tid som muligt, og du derved holder de fremtidig omkostninger så lave som muligt.

Reparation af tagpap pris ligger typisk noget lavere mellem 400 – 700 kr. pr m2. Så hvis dit eksisterende tag er tagpap og du skal have en tagpap renovering, skal du forvente denne pris.

Tagpap kvm pris kan ligger derfor typisk mellem 800 – 1600 kr. Det kommer dog an på hvilke type tagpap du ønsker og hvor i landet du bor. Det mest populære tagpap, er icopal tagpap. Så hvis du ønsker et nyt tagpaptag, kan vi anbefale dette. 

At montere et tagpap tag er ikke en gør det selv opgave, vi anbefaler dig derfor at indhente 3 tilbud på det fra flere forskellige tagfirmaer, så du kan få det bedste resultat.

Hvis du gerne vil beregn pris på nyt tag og måske et nyt paptag, er det en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige tagfirmaer. Her er det også muligt at få listetag pris pr m2. Der kan nemlig være stor forskel på prisen på et fladt tag, hvor der er brugt tagpaptag tagpap.

Sådan får du den bedste pris på montering af tagpap tag

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige tagfirmaer. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på tagpap tag.

Se hvor nemt det er i videoen her

Derfor anbefaler vi at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud på tagpap tag gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige tagfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 uforpligtende tilbud på montering af tagpap tag her

Priseksempel

Pris på tagpap tag

Vi har taget udgangspunkt i et hus med et 100 m2 tag. Hvor der bliver lagt tagpap tag. Dette vil kun tage 3-5 arbejdsdage.

Pris: Samlet på ca. 84.995 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få monteret et tagpap tag. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på montering af tagpap tag her

Hvad er tagpap?

Tagpap er blevet populær tagdækning, der bruges på både private og kommercielle bygninger. Tagpap består af asfaltmateriale, syntetisk gummi og glasfiber.

Tagpappen består normalt af flere lag, det gør den mere holdbar og modstandsdygtig over for vejrforhold som regn og vind. Tagpap er en alsidig og holdbar løsning, der kan bruges på de fleste tagformer og kan tilpasses forskellige farver og nuancer.

Der er forskellige typer af tagpap, herunder traditionel tagpap og modificeret tagpap. Traditionel tagpap er den mest almindelige type og består af flere lag af asfaltmateriale og glasfiber. Modificeret tagpap er tilsat plastpolymerer, som gør den mere elastisk og modstandsdygtig over for høje temperaturer.

Når solens stråler rammer taget, bliver de reflekteret. Dette betyder at det ikke koster lige så meget at opvarme huset. Denne tagtype har rigtig mange gode egenskaber og er lavet i høj kvalitet. Det er både en miljøvenlig og energieffektiv løsning at bruge tagpap.

Det er vigtigt at kigge på tagets hældning, når der skal lægges tagpap. Det skal nemlig lægges korrekt, så det har lang holdbarhed.

Hvis du leder efter tagdækning sjælland og gerne vil have skiftet dit eksisterende tagpap og gamle tagpap. Her kan du også få hjælp til at vælge tagpap og hjælp til minimumshældning tagpap.

Selvklæbende tagpap

Det er muligt at lægge tagpap uden brug af gas og varme med selvklæbende tagpap, også såkaldt læg selv tagpap. Det er rigtig smart hvis det er et mindre areal du skal have lagt tagpap på. XL byg har lavet en rigtig god dybdegående guide til lægning af selvklæbende tagpap her.

Dette er moderne tagpap i god kvalitet, som gør det nemt at lægge tagpap.

Når du skal ud og købe tagpap, er der typisk et stort udvalg af tagpap. Det er derfor vigtigt du overvejer hvilke forskellige typer tagpap du gerne vil kigge nærmere på.

Fordele ved tagpap

Tagpap er meget holdbart og modstandsdygtigt over for vejrforhold som regn, sne og vind. Det består af flere lag af asfaltmateriale og glasfiber, hvilket gør det i stand til at holde i mange år med minimal vedligeholdelse.

Tagpap kan bruges på de fleste tagformer. Både flade tage men også tage som har andre former. Det kan også installeres på skrå tag og kan nemt tilpasses til komplekse tagformer.

Tagpap er en billig løsning i forhold til mange andre tagløsninger. Dette betyder at du kan få et helt nyt tag, men uden at skulle bruge alt for mange at dine optjente penge på det.

Ulemper ved tagpap

Installation af tagpap kræver erfaring. Hvis det ikke er installeret korrekt, kan det føre til problemer som lækager eller dårlig isolering, der kan forårsage fugt eller skader på bygningen. Derfor vil vi helt klart anbefale dig at få et professionelt tagfirma til at udføre opgaven for dig.

Få 3 gratis tilbud på tagpap tag

Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af tagpap tag. Dette er en god ide, fordi du ud fra de 3 tilbud kan vælge det tilbud som tiltaler dig mest ud fra pris og handlingsplan. Så der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser.

Det gode ved at få 3 forskellige tilbud er også at der ofte er rigtig mange penge at spare på det samme stykke arbejde fra forskellige byggefirmaer. Så du kan spare så mange penge som muligt men også få det ønskede resultat på samme tid.

De har også en entreprisegaranti som betyder at du som privatperson er dækket op til 35.000 kr. hvis der skulle opstå nogle håndværksmæssige fejl.

Dette betyder at du ikke står helt alene med hovedpinen, hvis der skulle opstå problemer og du altid har 3byggetilbud til at hjælpe dig med at komme i mål med dine boligdrømme.

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på montering af tagpap tag her

Konklusion

Alt i alt er tagpap en rigtig god løsning, hvis du leder efter et nyt tag som ikke er alt for dyrt men stadig holder rigtig godt og i lang tid. Tag med tagpap passer til alle typer af tag og derfor oplagt hvis du har et skrå tag.

Vi kan helt klart anbefale dig at få et nyt tag af tagpap, da det både er billigt, holdbart, energivenligt og alsidigt.

Vi håber dette indlæg har hjulpet dig med at besvare nogle af de spørgsmål du havde omkring tagpap.

Nyttig viden

Algebehandling af tag: Komplet guide omkring algebehandling

Ønsker du nyt sildebensparket? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt decra tag? – Se komplet guide her

Ønsker du et nyt eternittag? – Se komplet guide her

Ønsker du et nyt ståltag? Se komplet guide her

Ønsker du nyt skifertag? – Se komplet guide her

Ønsker du et tegltag? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål omkring tagpap

Hvad koster 1 m2 tagpap?

Hvis du skal have lagt tagpap af et professionelt tagfirma er prisen på mellem 800-1300 pr m2.

Kan man selv lægge tagpap på?

Det er muligt at lægge tagpap selv, men det er en meget svær opgave og kan resultere i dårlig isolering og utæt tag, hvis det ikke bliver gjort ordentligt. Vi vil derfor anbefale dig at få det gjort at et tagfirma med byg garanti.

Hvor længe holder et tag med tagpap?

Et tag med tagpap holder normalt mellem 30-50 år. Det kommer dog an på hvilke materiale tagpappen er lavet af og om det er 1-lag eller 2-lag.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top