Skifertag: Guide & oversigt

skifertag

Et skifertag er et smukt tag med en levetid på op til 100 år. Så hvis du leder efter et tag, som giver dit hus et arkitektonisk udseende er skifertag det rigtige for dig.

Men hvad koster det rent faktisk at få monteret et skifertag?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

skifertag

Vil du gerne have en pris på montering af skifertag? Sammenlign priser fra tre forskellige tagfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster et nyt skifertag?

Pris på et skifertag kommer an på om du ønsker naturskifer eller kunstskifer. Der er nemlig en lille smule forskel på prisen ud fra hvilken type skifertag du vælger. Det mest almindelige skifertag er naturskifer som virkelig er et smukt tag. Naturskifer tag pris m2 er 1200 – 1400 kr. pr m2, nogle gange lidt dyrere. Prisen på kunstskifer er lidt lavere og ligger på omkring 1100 – 1200 kr. pr m2.

Generelt ligger skifertag pris m2 på mellem 1000 – 1500 kr. pr m2.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige tagfirmaer og indhente priser på skifertag. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Disse priser er forbundet med usikkerhed da prisen afhænger af mange forskellige faktorer. Herunder størelse af tag, beliggenhed i Danmark, udskiftning af undertag og valg af tagfirma som skal udføre opgaven.

Hvis du gerne vil have et smukt og stilfuldt look til dit hus skal du vælge et naturskifer tag, selv om det er lidt dyrere. Derudover har naturskifer en levetid på helt op til 100 år som er meget udsædvanligt. Den lange levetid betyder også at dette tag er en god investering til fremtiden og du ikke skal tænke på nyt tag de næste hundrede år.

Hvis du leder efter nyt skifertag hvor det er en lidt billigere løsning er kunstskifer (eternitskifer) noget for dig. Her kan du forvente at taget har en væsenligt lavere levetid og holder i omkring 30 år. Det er dog nemmere at montere denne tagløsning og derfor også billigere end naturskifer. Dette passer nemlig til alle hustyper. Mange vælger naturskifer fordi de leder efter et smukt tag, til en god pris.

Skifertag pris kommer an på hvilke type skifer du ønsker på din bolig. Så hvis du ønsker et nyt skifertag, er det vigtigt at finde den rigtige type skifer. Generelt kan skifertag fås i mange forskellige typer og farver. Man ser det ofte i rødlige og grønlige nuancer og skifertag har meget lang levetid.

Sådan får du den bedste pris på montering af skifertag

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige tagfirmaer. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på skifertag.

Se hvor nemt det er i videoen her

Når du indhenter tilbud på skifertag gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige tagfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på montering af skifertag her

Priseksempel

skifertag

Skifertag pris

Vi har taget udgangspunkt i et hus med et 100 m2 tag. Hvor der skal monteres et naturskifer, som er en af de mest udbredte tagtyper i Danmark. Dette er et flot tag som giver et moderne look til dit hus.

Pris: Samlet på ca. 127.995 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få monteret et nyt skifertag. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på montering af skifertag her

Rensning af skifertag

Hvis du ønsker at rense dit skifertag, er der nogle ting du skal være opmærksomme på.

  • Tilstand på dit tag
  • Størrelse på dit tag
  • Hvor meget mos og græs der er på taget

Det du skal starte med når du skal rense dit skifertag, er at børste det værste af. Derefter skal du skrubbe taget rent for de værste ting. Det er også en god ide at få en algebehandling af taget, da det vil hjælpe meget på udseende på dit tag.

Få 3 gratis tilbud på skifertag

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på montering af skifertag her

Fordele ved skifertag

Skifertag er kendt for at give dit hus et utroligt smukt og stilrent udseende. Så hvis du ønsker et nyt tag, som virkelig giver et flot look til dit hus, er skifertag det rigtige for dig.

Et naturskifer tag kan holde helt op til 100 år. hvis det er installeret korrekt og det bliver behandlet godt. Dette er utrolig lang tig og det er derfor også en god investering til din bolig.

Ulemper ved skifertag

Skifertag er desværre også kendt for at være en lidt dyrere tagløsning. 

Konklusion

Alt i alt er skifertag et rigtig godt tag som giver din bolig et flot og stilrent udseende. Det er ikke den billigste tagtype du kan finde på markedet, men hvis du leder efter et klassisk og flot tag, er skifertag helt sikkert det rigtige for dig. For at få den bedste pris på nyt skifertag, vil vi anbefale dig at indhente flere forskellige tilbud, da der kan være mange penge at spare. Vi håber du er blevet lidt klogere på skifertag i denne guide.

Relevante blogindlæg

Ønsker du et  nyt tagpap tag på dit hus? Se komplet guide her.

Ønsker du et nyt decra tag på dit hus? Se komplet guide her.

Ønsker du en tagrenovering? Se komplet guide her

Ønsker du et nyt ståltag? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et skifertag?

Et skifertag er en type tagdækning lavet af skifersten. Skifer er en naturlig skifersten, der er dannet af sedimentære klipper, der er blevet under højt tryk og varme over tid. Skiferstenen har unikke egenskaber, der gør den velegnet som tagdækning. Skiferstenen naturlig og æstetisk tiltalende, hvilket giver taget et klassisk og tidløst udseende. Skifer er også kendt for sin holdbarhed og lang levetid.

Hvor lang tid holder et skifertag?

Et skifertag er kendt for sin ekstreme holdbarhed og lang levetid. Det anses generelt for at være en af de længstlevende tagdækningsmaterialer tilgængelige på markedet. Med ordentlig installation og vedligeholdelse kan et skifertag vare i flere årtier og endda over 100 år i nogle tilfælde.

Er skifertag dyrt?

Skifertag er ikke den billigste tagtype du kan finde. Prisen ligger typisk på mellem 1100 - 1300 kroner pr m2. Så du skal vælge et skifertag hvis du ønsker et naturlig og æstetisk udseende.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top