Decra tag: Guide & oversigt

decra tag

Decra tag er pt. et af de mest populære tage i Danmark. Det har en utrolig lang levetid og holder i mere end 40 år. Det er et flot tag som også er ideelt til det danske klima.

Men hvad koster det rent faktisk at få monteret et decra tag?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du kan spare mange penge på opgaven

Spar op til 15.000 kr.

Spar op til 15.000 kr. ved at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer

Undgå besværet med at kontakte og forhandle priser med diverse tagfirmaer. Lad 3byggetilbud gøre arbejdet for dig

Modtag 3 gratis & uforpligtende tilbud, hvorefter du vælger det der passer bedst til dine behov

Se pris →

Pris på decra tag

Prisen på et decra tag afhænger af, om det får lagt det ovenpå dit nuværende tag (Tag på tag løsning) eller om du ønsket et helt nyt decra tag og udskifte dit nuværende tag.

Du kan typisk spare 30% af prisen hvis du vælger tag på tag løsningen, da du ikke skal bruge penge på at udskifte dit nuværende tag, men blot kan montere decra tag på det eksisterende tag.

Den billigere tag på tag løsning koster omkring 600 – 900 kr inkl. moms pr m2.

Hvis du ønsker et helt nyt tag med decra, vil prisen være højere da dit nuværende tag skal udskiftes og der skal monteres et nyt undertag. Her kan du forvente en pris på omkring 700 – 1200 kr inkl. moms pr m2.

Så inden du bestiller et gratis tagtjek er det en god ide at bestemmer hvilken løsning du vælger. Så du kan blive klogere på den samlet pris for arbejdet.

Priseksempel

Tag på tag løsning

Vi har taget udgangspunkt i et hus på 100 m2. Hvor der bliver lagt decra tag oven på det eksisterende tag.

Pris: Samlet på ca. 67.995 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få monteret decra tag. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Du kan få de 3 tilbud tilsendt her

Hvor får du den bedste pris på decra tag?

Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på lægning af sildebensparket. Dette er en god ide, fordi du ud fra de 3 tilbud kan vælge det tilbud som tiltaler dig mest ud fra pris og handlingsplan. Så der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser.

Det gode ved at få 3 forskellige tilbud er også at der ofte er rigtig mange penge at spare på det samme stykke arbejde fra forskellige byggefirmaer. Så du kan spare så mange penge som muligt men også få det ønskede resultat på samme tid.

De har også en entreprisegaranti som betyder at du som privatperson er dækket op til 35.000 kr. hvis der skulle opstå nogle håndværksmæssige fejl.

Dette betyder at du ikke står helt alene med hovedpinen, hvis der skulle opstå problemer og du altid har 3byggetilbud til at hjælpe dig med at komme i mål med dine boligdrømme.

Så enkelt er det at indhente tilbud

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på decra tag her

Herunder kan du se en video omkring hvordan 3byggetilbud.dk fungere

Forskellige former decra tag

  • Decra elegance

Dette er et tagtype som er lyddæmpende. Dette betyder at når det regner kraftigt ned på taget. Vil du ikke opleve lige så meget larm som du er vant til fra dit gamle tag.

  • Decra classic

Dette tagtype har stengranulat på overfladen. Dette betyder at når regndråberne rammet taget, vil disse stengranulat splitte dem og give en imponerende lyddæmpning. 

Der er mulighed for at få decra tag i mange forskellige farver. Sort og rød er de mest almindelige farver.

Fordele ved decra tag

Decra tag pladerne er lavet af en kerne af stål. Dette betyder at denne tagtype holder i rigtig lang tid. Den mest normale levetid er på omkring 40-50 år. Dette kommer dog an på både materialer og slid over årene.

Vi ser ofte meget skiftende vejr i Danmark. Dette tag tåler både regn, sne, is, blæst og stærk sol om sommeren. I modsætning til mange andre tagtyper, kan denne tåle det hurtige vejrskifte som vi ofte ser herhjemme i Danmark.

Et decra tag er et meget flot tag, som passer til de fleste huse. Derudover bevarer denne tagtype sin farve selv efter mange år påvirkning fra vind og vejr.

Et decra tag har lyddæmpende tagplader. De lyddæmpende tagplader medvirker til at reducerer trommelyden fra regnen, som kan larme rigtig meget.

Ulemper ved decra tag

Vi anbefaler helt klart at få et professionelt tagfirma til at lave arbejdet for dig. Da det kan være meget omfattende selv at skulle i gang med udskiftning af tag eller tagrenovering selv.

Nyttige indlæg

Ønsker du tagpap tag på dit hus? – Se komplet guide her.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man male decra tag?

Ja, det er muligt at male Decra-tag. Hvis du ønsker at ændre farven på dit Decra-tag, kan du bruge en maling, der er beregnet til metal- eller ståloverflader. Før du begynder at male, er det vigtigt at rengøre taget grundigt for at fjerne snavs, løst materiale og eventuelle belægninger. Du kan bruge en højtryksrenser eller skrubbe taget for at fjerne alt, der kan påvirke malingens vedhæftning. Når taget er rent og tørt, kan du påføre en primer, der er egnet til formålet, før du maler det ønskede farvelag.

Hvad koster decra tag?

Prisen på et Decra-tag kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder tagets størrelse, kompleksitet, den valgte Decra-model og den specifikke installationsmetode. Typisk er prisen 700 kr til 900 kr pr m2.

Hvad er et decra tag?

Decra-tag er en type tagbeklædning, der består af stålplader belagt med et lag af stenfliser. Det kombinerer fordelene ved stål, såsom holdbarhed, let vægt og modstandsdygtighed over for vejr, med æstetikken og udseendet af traditionelle tagmaterialer som tegl eller skifer.

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Var dette indlæg til hjælp?

Gennemsnit 4.5 / 5. Antal stemmer 2

Ingen stemmer endnu. Vær den første til at stemme

Scroll to Top