Microcement gulv: Guide (2024)

Et microcement gulv er et fantastisk gulv. Det er både smukt, slidstærkt og helt unikt.

Men hvad koster det rent faktisk at få lagt et microcement gulv?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

Vil du have en pris på lægning af microcement gulv? Sammenlign priser fra tre forskellige gulvfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Pris microcement gulv

Prisen på et microcement gulv starter fra 1200 kr pr.m2 og går typisk op til 1600 kr. pr m2 inklusiv materialer og montering.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige gulvfirmaer og indhente priser på lægning af microcement gulv. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Det er også muligt at lægge et microcement gulv, som gør det selv projekt. Det er dog ikke en nem opgaver og det er derfor bedst hvis du har erfaring med tidligere gør det selv projekter. Som gør det selv, kan du få en billig pris på omkring 200 – 400 kr. pr m2.

Microcement gulve kan fåes i forskellige farver og med forskellige typer overflader. Det giver et råt look, som passer godt i mange forskellige rum.

Hvis du selv ønsker at lægge microcement, er det bedst hvis du har hænderne skruet ordentligt på og gerne noget erfaring med gulvarbejde. Microcement gulve kan variere i pris, ud fra hvor i Danmark du bor og hvilke professionelle håndværkere du vælger til at udføre opgaven. Det er derfor en god ide at sammenligne priser fra flere forskellige gulvfirmaer for at få en god ide omkring hvordan prislejet ser ud og få en god pris.

Sådan får du den bedste pris på lægning af microcement gulv

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige gulvlæggere. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på epoxy gulv.

Se hvor nemt det er i videoen her

Derfor anbefaler vi dig at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud på microcement gulv gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af microcement gulv her

Priseksempel

Pris på microcement gulv

Vi har taget udgangspunkt i et badeværelse på 15 m2. Hvor der bliver lagt microcement gulv af et professionelt gulvfirma.

Pris: Samlet på ca. 20.995 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få lagt microcement gulv. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende priser. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på lægning af microcement gulv her

Hvad er microcement gulv?

Microcement gulve består af færdigblandet microcement. Det er et gulv som har mange fordele herunder skridsikker overflade,høj slidstyrke og lang levetid. Vi vil her komme med en trin for trin guide til, hvordan du selv kan lægge et microcement gulv. 

Først skal du starte med at forberede underlaget. Det er nemlig vigtigt at det er rent og jævnt. Så der ikke opstår problemer med gulvet på et senere tidspunkt. Derefter skal du påføre basecoat af microcement og lade den tørre. Så er det tid til at påføre den færdigblandet microcement med en spartel og lad også dette tørre. For at få et flot resultat, skal du slibe og polere dit gulv, så det får en flot glans. Til sidst skal du forsegle gulvet, så det er beskyttet imod slid og skrammer.

Til sidst skulle du gerne have et flot nyt gulv i dit hjem, som har den berømte glatte overflade.

Microcement gulv badeværelse

Microcement gulve passer rigtig godt til badeværelset af flere forskellige grunde. Først og fremmest er det meget nemt at rengøre. Det betyder at du ikke skal bruge særlig meget til på at støvsuge eller vaske dette gulv. Det er nemlig hurtig klaret. Derudover har gulvet og vandafvisende egenskaber, det er vigtigt så der ikke opstår vandskader eller kommer fugt ned i gulvet. Dette kan nemlig betyde at der kommer skimmelsvamp. Det er derfor yderst velegnet til badeværelset, da det også giver et råt beton look.

Microcement gulv fordele

Du skal vælge microcement, hvis du ønsker et gulv som holder i rigtig mange år. Du kan forvente at dette gulv kan holde i over 30 år, hvis du behandler det ordenligt.

Microcement kan holdes meget nemt. Det er nemlig både nemt at rengøre og pleje. Det hårde underlag betyder at gulvet ikke skal slibes så tit og kan holde til rigtig meget slitage gennem mange år. Det betyder at du stort set ikke behøver vedligeholde gulvet, på grund af det har en så høj slidstyrke.

Microcement gulv ulemper

Microcement gulve kan være svært selv at lægge da det er en meget komplekst og besværligt process. De eksisterende overflade eller de eksisterende fliser kan være besværlige at fjerne. Så hvis du ikke har stor erfaring med at lægge denne type gulv, vil vi anbefale dig at få hjælp af en professionelt gulvfirma.

Få 3 gratis tilbud på microcement gulv

Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på lægning af microcement gulv. Dette er en god ide, fordi du ud fra de 3 tilbud kan vælge det tilbud som tiltaler dig mest ud fra pris og handlingsplan. Så der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser.

Det gode ved at få 3 forskellige tilbud er også at der ofte er rigtig mange penge at spare på det samme stykke arbejde fra forskellige byggefirmaer. Så du kan spare så mange penge som muligt men også få det ønskede resultat på samme tid.

De har også en entreprisegaranti som betyder at du som privatperson er dækket op til 35.000 kr. hvis der skulle opstå nogle håndværksmæssige fejl.

Dette betyder at du ikke står helt alene med hovedpinen, hvis der skulle opstå problemer og du altid har 3byggetilbud til at hjælpe dig med at komme i mål med dine boligdrømme.

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af microcement gulv her

Konklusion

Microcement gulve er en god flot og holdbar gulvløsning. Så du skal påføre microcement, hvis du ønsker et gulv som er slidstærkt, nemt at vedligeholde og giver det urbane betonlook. Alle overflader kan lægges som et gør det selv projekt. Microcement lægges nemmest hvis du har tidliger erfaring med gulvarbejde. Det er et oplagt valg til badeværelset, så gulvet er helt tør og du udnytter de fordele ved microcement.

Nyttig viden

Ønsker du sildebensparket? – Se komplet guide her.

Ønsker du epoxy gulv? – Se komplet guide her.

Ønsker du linoleumsgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du vinylgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt klikgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt terrazzogulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt plankegulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt polyurethan gulv? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Microcement gulv pr m2?

Prisen på microcementgulv pr. kvadratmeter varierer afhængigt af faktorer som overfladens tilstand, kompleksitet af installation og valg af farve. Generelt ligger prisen mellem 1200 - 1600 DKK pr. m2, men det kan variere. Det anbefales at indhente tilbud fra professionelle gulvfirmaer for nøjagtige priser.

Kan man lægge Microcement selv?

Selvom det er muligt at lægge microcement selv, kræver det omhyggelig forberedelse, teknisk viden og håndelag. Professionel vejledning anbefales for at sikre korrekt anvendelse og holdbarhed af det færdige gulv.

Kan Microcement tåle vand?

Ja, microcement er vandafvisende og kan tåle vand. Det er velegnet til badeværelser, køkkener og andre områder, hvor der kan forekomme fugt. Korrekt forsegling og vedligeholdelse er dog vigtig.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top