New yorker gulv: Guide (2024)

new yorker gulv

New yorker gulv er blevet populært gennem de senere år, på grund af de mange fordele og det rå, flotte udseende som det har.

Men hvad koster et new yorker gulv rent faktisk?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig trin for trin, hvordan du får den bedste pris.

Prisoversigt

new yorker gulv

Vil du have en pris på lægning af new yorker gulv? Sammenlign priser fra tre forskellige firmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster et new yorker gulv?

Hvad angår prisen for et New Yorker gulv, kommer det især an på det materiale man ønsker at anvende. Betongulvet koster for eksempel et sted mellem 500 til 1.500 kroner per kvadratmeter, alt afhængigt af hvor meget forberedelse der skal til før man kan gå i gang. 

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige gulvfirmaer og indhente priser på lægning af new yorker gulve. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Typisk anvendes denne type gulv ved nybyg, og derfor kan man ofte få det i den lavere end af skalaen fordi New Yorker gulvet tænkes med ind i planlægningen inden husets fundament bliver opført.

Et epoxy gulv er det mest populære alternativ til beton, fordi det kan lægges i eksisterende boliger. Her vil prisen variere en smule mere, og ligger typisk i området mellem 700 kroner til 2.000 kroner per kvadratmeter

Microcement er et andet valg mange ender ud med, fordi man lægger et tyndt lag, der ikke ændrer selve gulvets højde betydeligt. Her vil man ofte finde priser på mellem 800 til 2.500 kroner per kvadratmeter.

Alle disse priser inkluderer både de rå materialer såvel som arbejdskraften der skal til. Dog kan prisen stige yderligere, hvis man ønsker at udsmykke sit New Yorker gulv med struktur, mønster eller andre materialer såsom aluminium støv eller småsten i blandingen. 

Samtidig kan typen af forsegling også have indflydelse på den endelige pris. For eksempel kan polering af betongulvet være billigere end at behandle New Yorker gulvet med voks

Priserne varierer dog en smule, alt afhængigt af hvor i landet man ønsker opgaven udført, såvel som de aktuelle priser på materialerne. Derfor anbefaler vi at indhente tilbud fra forskellige leverandører, så du kan få et overblik over det gennemsnitlige prisleje og på den måde kan vælge den bedste virksomhed til opgaven.

Sådan får du den bedste pris på lægning af new yorker gulv

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige gulvlæggere. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på new yorker gulv.

Se hvor nemt det er i videoen her.

Derfor anbefaler vi dig at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud lægning af new yorker gulv gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af new yorker gulv her

Priseksempel

Pris på new yorker gulv

I dette priseksempel ønsker et par boligejere at få lagt New Yorker gulv i deres eksisterende bolig. Planen er at lægge gulvet i både køkken og badeværelse Samlet set er der 30 kvadratmeter der skal lægges.

Pris: Samlet på ca. 24.000 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få nye KPK vinduer hjemme hos dig. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på new yorker gulv her.

Hvad er new yorker gulv?

I Danmark kalder vi det ofte for et New Yorker gulv, men kært barn har mange navne, og det er blot betegnelsen for et betongulv eller epoxygulv, der har en ubehandlet overflade, der fører til et moderne og industrielt udseende som især er moderne disse dage. 

New Yorker gulvet bruges både i nybyggede boliger, såvel som ved ældre huse, og kan være det som danner rammen om hele stilen i hjemmet. Der er også mange forskellige materialer der kan anvendes, så man kan opnå forskellige egenskaber alt efter behov.

Rå new yorker gulve er blevet meget populært i Danmark. Et lækkert new yorker gulv giver nemlig et moderne new yorker look til dit hus eller lejlighed. Det er et slidstærkt gulv som er en fantastisk løsning til mange private hjem.

Nye new yorker gulv giver et rå look og et industrielt look.

For eksempel kan man benytte beton til sit New Yorker gulv, der er modstandsdygtigt overfor pletter og ridser, har en lang levetid og er nemt at vedligeholde. Det gør gulvet oplagt til børnefamilier eller andre hjem hvor der er meget aktivitet på daglig basis.

Betongulvet skal typisk behandles med en forsegler, der sørger for at væske og fugt ikke trænger ned i betonen. Med tiden vil betongulvet få et helt unikt udseende, da der naturligt kommer små revner og huller, der giver det en spændende struktur.

Samtidig er betongulvet også et godt valg, hvis man ønsker gulvvarme i hjemmet, og selve overfladen er faktisk blødt, hvilket gør det behageligt at gå på. Sidst men ikke mindst, vælger mange danskere New Yorker gulvet, fordi det er med til at fremhæve møblerne og indretningen på grund af dens minimalistiske og industrielle æstetik.

Dog er det vigtigt at nævne, at beton er et tungt materiale, der ikke altid kan lægges i ældre hjem, hvilket har affødt en række alternativer. Her er især epoxy og microcement gode muligheder, da den lavere vægt gør at man kan lægge New Yorker gulv alligevel.

Både epoxy og microcement deler altså betongulvets æstetiske udtryk og egenskaber, og giver derfor rig mulighed for at skabe et moderne udtryk med en minimalistisk og industrielt inspireret udseende.

Alle disse typer New Yorker gulve kan desuden vælges i et hav af forskellige farver. Herhjemme er det mest normale en neutral hvid eller grå tone, der hjælper med at fremhæve resten af boligens indretning og giver et rent og moderne udseende.

Siden disse materialer bliver lagt i flydende tilstand og skal størkne, kan man også gøre sit New Yorker gulv mere unikt. Det er for eksempel populært at bruge små sten, aluminiums støv og andre materialer for at tilføje tekstur og karakter til gulvet, hvilket giver det et unikt og personligt præg.

Det er værd at bemærke, at man ikke som udgangspunkt selv kan lægge disse typer gulv. Der skal erfarne fagfolk til, at grund af materialerne skal blandes korrekt op, nivelleres ordentligt, og fordi det størkner hurtigt kræver det en vis erfaring for at opnå et godt resultat.

Desuden er nogle materialer, såsom epoxy, også farlige og kræver derfor særlig håndtering og forholdsregler, såvel som sikkerhedsudstyr og kendskab til de potentielle risici og korrekt anvendelse.

Hvis du ønsker hjælp til at få lagt et New Yorker gulv, anbefaler vi at du indhenter 3 gratis tilbud gennem vores side. Det sætter dig hurtigt og nemt i kontakt med dygtige fagfolk i dit område, og giver dig mulighed for at sammenligne deres priser og idéer inden du bestemmer dig.

Fordele ved new yorker gulv

New Yorker gulvet byder på mange forskellige fordele, men især den slidstærke og holdbare overflade er en stor faktor for de mange danskere, der hvert år vælger denne type gulv.

Fordi man forsegler gulvet med voks, polering eller andre metoder, behøver man ikke bekymre sig om pletter eller ridser, og for eksempel har betongulvet en forventet levetid på op til 100 år. Det gør det også nemt og hurtigt at rengøre.

Ulemper ved new yorker gulv

Til eksisterende boliger er det ofte ikke muligt at anvende beton på grund af det tilføjer en betydelig vægt og tykkelse til gulvet, hvilket kan skabe problemer med døråbninger, trin, og møbler, der ikke længere passer korrekt, når gulvniveauet hæves.

Der findes dog flere alternativer såsom microcement, epoxy, eller  hærdeplast der ikke vejer lige så meget, og derfor er bedre at anvende til mange boliger. Heldigvis giver de det samme rå og industrielle udseende.

Få 3 gratis tilbud på new yorker gulv

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af new yorker gulv her

Konklusion

New Yorker gulvet er i stigende grad blevet populært i danske hjem, ikke mindst på grund af de mange fordele såsom slidstærke overflader og lang levetid, men især på grund af det unikke og moderne udseende man får ved et beton- eller epoxygulv.

Uanset om det er det rå og industrielle udtryk ved et betongulv eller den glatte og elegante overflade ved et epoxygulv der tiltrækker dig, så tilføjer New Yorker gulvet karakter og personlighed til ethvert rum.

Samtidig giver den brede vifte af muligheder for farver, mønstre og finish rig mulighed for at skabe et enestående gulv, der passer perfekt til enhver smag og indretningsstil, der også afspejler din personlighed.

Prisen på at få lagt New Yorker gulv ligger nogenlunde i samme prisleje som et plankegulv eller dyrt parketgulv, og med en forventet levetid i nogle tilfælde på 100 år, kan det altså være en fin investering.

Vi håber denne artikel har hjulpet dig til at lære mere omkring New Yorker gulvet, såvel som inspiration til de forskellige muligheder du kan vælge mellem. 

Hvis du ønsker at finde ud af hvad det ville koste at lægge New Yorker gulv i din bolig, kan du benytte vores links her på siden til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. God fornøjelse!

Nyttig viden

Ønsker du prisen på microcement gulv? – Se komplet guide her.

Ønsker du prisen på et epoxy gulv? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et New Yorker gulv?

Prisen på et new yorker gulv kan variere afhængigt af flere faktorer som materiale, størrelse og installation. Generelt ligger prisen på omkring 500 kr til 1500 per kvadratmeter alt inkl..Det er vigtigt at kontakte flere forskellige gulvfirmaer for at få den bedste pris.

Hvad er et New Yorker gulv?

I Danmark kalder vi det ofte for et New Yorker gulv, men kært barn har mange navne, og det er blot betegnelsen for et betongulv eller epoxygulv, der har en ubehandlet overflade, der fører til et moderne og industrielt udseende som især er moderne disse dage. 

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top