Tagrenovering: Guide & oversigt

tagrenovering

Har dit nuværende tag utætheder, revner eller falmet farve? En tagrenovering kan forvandle dit tag til et smukt og holdbart tag, som vil give dig stor glæde i mange år fremover

En tagrenovering kan forlænge tagets levetid med op til 20 år og det er en god investering som kan forøge dit hus værdi.

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

Vil du have en pris på en tagrenovering? Sammenlign priser fra tre forskellige tagfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster tagrenovering?

Pris på en tagrenovering kan variere meget fra opgave til opgave. Det kommer både an på hvor stort dit tag er og hvor meget dit tag skal renoveres. Prisen er selfølgelig højere hvis du tag er meget medtaget og har brug for en omfattende renovering. Men ønsker du blot at forlænge dit tags levertid og holde det godt isoleret med en mindre renovering, vil prisen være lavere.

Derudover er der stor prisforskel på forskellige typer tag. Nogle tagtyper er nemlig dyrere at reparere og vedligeholde end andre. Du kan herunder se priserne pr m2 på forskellige tagtyper.

  • Tegltag – 800 – 1200 kr pr m2
  • Ståltag – 600 – 800 kr. pr m2
  • Bølgeeternit – 500 – 700 kr. pr m2
  • Tagpaptag – 600 – 800 kr. pr m2
  • PVC-tag – 300 – 500 kr. pr m2

Som du kan se er der stor prisforskel ud fra hvilke tagtype som du har på dit nuværende tag. Den går fra 300 kr. pr m2 til 1200 kr. pr m2, så du skal undersøge hvilke tagtype du har på dit nuværende tag, for at finde den fulde pris på opgaven.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige tagfirmaer og indhente priser på tagrenovering. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Det kan også koste lidt mere hvis du skal have nye tagrender og hvor mange defekte tagplader du har på dit eksisterende tag.

Renovering af tag kan koste mange penge. Det er derfor en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige tagfirmaer. Du kan nemlig spare penge på samme opgave.

Priseksempel

Tagrenovering pris

Vi har taget udgangspunkt i et hus med et 100 m2 tag. Hvor der skal laves en omfattende tagrenovering på et PVC-tag.

Pris: Samlet pris omkring 30.000 – 50.000 kr alt inkl.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på tagrenovering her.

Er det muligt selv at renovere sit tag?

En tagrenovering er et meget omfattende stykke arbejde og kræver professionelle fagfolk. Så vi ville helt klart anbefale dig at få et professionelt tagfirma til at udføre arbejdet for dig. 

Et tag er et meget vigtigt del af dit hus, det er derfor vigtigt at arbejdet bliver gjort ordenligt, så du er sikker på at det holder i mange år. Det er derfor en god ide at vælge et tagfirma som er en del af byg garanti, hvis der skulle gå noget galt med din tagrenovering.

Vi anbefaler derfor at få et professionelt tagfirma til at udføre tagrenoveringen og udarbejde de nødvendige reparationer.

Hvordan får jeg den bedste pris på tagrenovering?

For at få den bedste pris på tagrenovering, er det en god ide at hente tilbud fra flere forskellige tagfirmaer. Dette kan du nemt gøre gennem 3byggetilbud.dk, du skal blot skrive hvilken tagopgave du ønsker udført. Derefter vil du få 3 forskellige tilbud tilsendt. Her kan du selv vælge det tilbud som tiltaler dig mest.

Få den bedste pris på tagrenovering her.

Fordele ved tagrenovering

En tagrenovering forlænger dit tags levetid i op til 20 år. Dette er en god mulighed, hvis dit tag ikke skal udskiftes men blot have renoveret de skader der måtte være.

Det er ikke lige så dyrt at lave en tagrenovering, som at udskifte dit tag helt. Derefter er det klogt at få en tagrenovering, hvis du ikke behøver et nyt tag. På den måde kan du spare en del penge.

Ulemper ved tagrenovering

En tagrenovering er en omfattende opgave. Det er derfor bedst at få et professionelt tagfirma til at udføre dette arbejde.

Nyttige indlæg

Ønsker du tagpap tag på dit hus? – Se komplet guide her.

Hvad koster det populære decra tag? – Se komplet guide her.

Vil du have en pris på nyt tegltag? – Se komplet guide her

Ønsker du et skifertag? – Se komplet guide her

Ønsker du et ståltag? – Se komplet guide her

Ønsker du et eternittag? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en tagrenovering?

Prisen på en tagrenovering kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Tagets størrelse: Større tage vil normalt være dyrere at renovere end mindre tage, da der kræves mere materiale og arbejdskraft. Tagmaterialet: Omkostningerne ved tagrenovering afhænger af det valgte tagmateriale. Tagmaterialer som tagsten, betontagsten, naturskifer eller metal kan have forskellige priser. Tagets tilstand: Hvis taget er i dårlig stand og har omfattende skader eller råd, kan det kræve ekstra arbejde og materialer for at renovere det ordentligt. Prisen ligger typisk mellem 600 - 800 kr. pr m2.

Hvad er den billigste form for tag?

Tagpap: Tagpap er et populært og økonomisk valg. Det består af flere lag bitumenbelægning på glasfiberfilt. Tagpap er relativt nemt at installere og har en overkommelig pris. Prisen på et nyt tagpap tag ligger typisk på mellem 800 kr pr m2.

Hvilket tag har længst levetid?

Naturskifer: Naturskifer er kendt for sin ekstremt lange levetid og holdbarhed. Det kan vare i flere årtier eller endda over et århundrede, afhængigt af korrekt installation og vedligeholdelse. Det kan holde helt op til 50 år og er en godt valg, hvis du ønsker er tag som holder i rigtig lang tid.

Vi vil hjælpe dig spare både tid og penge på dit næste byggeprojekt. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top