Trægulv: Guide & oversigt

trægulv

Trægulv giver et unikt og æstetisk udseende til dit hjem.

Men hvad koster det rent faktisk at få lagt trægulv?

I denne guide har vi lavet en komplet prisoversigt og viser dig Step-by-Step, hvordan du får den bedste pris

Prisoversigt

trægulv

Vil du have en pris på lægning af trægulv? Sammenlign priser fra tre forskellige gulvfirmaer for at finde den bedste

Helt gratis og uforpligtende

Hvad koster trægulv?

Prisen på trægulv ligger fra 600 kr pr.m2 til 900 kr. pr m2 inklusiv materialer og montering hvis du vælger et almindeligt parketgulv, som er et af de mest almindelige trægulve. Hvis du ønsker et massivt trægulv ligger prisen fra 900 kr pr.m2 til 1400 kr. pr m2 inklusiv alt.

Som du kan se er der stor prisforskel ud fra hvilket trægulv du ønsker i din bolig. Det er derfor en god ide at kigge på flere forskellige typer trægulv, så du er sikker på at vælge det rigtige både ud fra udseende og prisklasse.

Hvis du ikke selv ønsker besværet med at kontakte flere forskellige gulvfirmaer og indhente priser på trægulv. Kan du nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk her.

Massive trægulve er typisk lidt dyrere men man kan også se forskel. De massive trægulve er i meget høj kvalitet og har en naturlig skønhed. De kan holde i helt op til 100 år, hvis kvaliteten er god og det bliver monteret korrekt.

Når du skal vælge nyt trægulv, kan du både vælge et mørkt trægulv og et lyst trægulv. De er begge to rigtige flotte, så det kommer an på hvordan dit hjem ser ud og hvad du synes vil passe bedst.

Sådan får du den bedste pris på lægning af trægulv

For at få den bedst mulige pris, er det vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige gulvlæggere. Derefter kan du sammenligne priser og vælge den bedste. I samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud tilsendt på trægulv.

Se hvor nemt det er i videoen her

Derfor anbefaler vi dig at benytte 3byggetilbud.dk

Når du indhenter tilbud på trægulv gennem 3byggetilbud.dk, konkurrere flere forskellige gulvfirmaer om at give den bedste pris og handlingsplan. På den måde kan du spare mange penge.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du nøje sammenligne priser, kvalitet og handlingsplan, inden du beslutter dig. De tilbud du modtager er 100% uforpligtende – Det betyder du ikke behøves vælge nogle af de tilbud du modtager. Hvis de ikke matcher dine behov eller dit budget.

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af trægulv her

Priseksempel

Pris på trægulv

Vi har taget udgangspunkt i en stue på 15 m2. Hvor der bliver monteret trægulv af et professionelt gulvfirma.

Pris: Samlet på ca. 17.995 kr. alt inkl.

Hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få monteret trægulv. Vil vi anbefale dig at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så slipper du nemlig for bøvlet med selv at kontakte flere forskellige firmaer og indhente priser.

Få 3 gratis tilbud på lægninf af trægulv her

Hvad er trægulve?

Når man snakker om trægulve generelt. Er det typisk to former for trægulv der bliver nævnt.

1: Massivt trægulv

Dette er ægte trægulv som du kan få i mange forskellige træsorter. De mest almindelige er eg, ask og douglas. Det unikke ved massive trægulve er at det har et autentisk og naturligt udseende. Derudover er det muligt at slibe og genbehandle et ægte trægulv, så levetiden er meget længere.

Der er et stort udvalg af trægulve og træsorter, både lyse træsorter og mørke træsorter. Så når du skal vælge det rette trægulv, er det vigtigt at tænke på hvilke type trægulv du ønsker.

2: Laminatgulv med træmønster

Dette er ikke et ægte trægulv, men et laminatgulv som ligner et trægulv. Her er det muligt at få et billigt trægulv, som stadig er rigtig flot. Det har dog ikke ligeså lang levetid som et ægte trægulv, da det ikke er muligt at slibe og genbehandle. Derfor er prisen og væsentligt lavere på dette gulv.

Så når du skal vælge trægulv, er det vigtigt at kigge på dit budget og hvilket resultat du ønsker i sidste ende.

Hvor ofte skal man vaske trægulv?

Det er vigtigt at du vedligeholder dit trægulv og plejer det løbende. Hvis du ikke gør dette kan dit trægulv miste sit flotte udseende over tid og får misfarve træet. Det er en god ide at vaske dit trægulv grundigt en gang om måneden. Derudover er det vigtigt at finde den rette pleje til dit trægulv, så det kan bevare den naturlig skønhed. Efter overfladebehandlingen og løbende vedligeholdelse får du et godt trægulv.

Fordele ved trægulv

Massivt træ er kendt for at have en utrolig god holdbarhed. Derudover kan det slibes og det er derved muligt at forlænge levetiden på dit trægulv.

Ulemper ved trægulv

Det er vigtigt at et trægulv bliver lagt ordentligt. Så hvis du ikke har prøvet det før eller ikke har den store erfaring med gulvarbejde. Vil det være en god investering at få et professionelt gulvfirma til at lave arbejdet. Så er du sikret at gulvet ikke knirker, får løbende skader eller ligger skævt.  

Få 3 gratis tilbud på trægulv

Så enkelt er det

1. Indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse af din opgave, du gerne vil have udført

2. Din opgave behandles

Vores serviceafdeling behandler din opgave, og kontakter dig telefonisk

3. Du modtager 3 tilbud

Tre udvalgte håndværkere kontakter dig og giver dig tilbud

4. Vælg din håndværker

Du vælger frit håndværkeren, og opgaven udføres

Bestil 3 gratis tilbud på lægning af trægulv her

Opsummering

Et trægulv er en fantastisk gulvløsning som passer ind i ethvert rum. Det giver et utrolig smuk udseende til dit hjem. Derudover har det lang levetid og holder i mange år derudover er nemt at vedligeholde. Inden du vælge hvilket type trægulv du ønsker, skal du overveje hvilke resultat du ønsker og kigge på hvordan dit budget er, det er nemlig et gulv i den dyre ende.

Hvis du selv vil lægge gulvet, skal du helst have erfaring med gulvarbejde eller hænderne skruet ordentligt på. Det er nemlig en krævende opgave at lægge trægulv. 

Alt i alt kan vi helt klart anbefale dig at få et nyt trægulv, det vil du ikke fortryde.

Vi håber denne guide har hjulpet dig blive klogere på trægulv, og hvad du skal være opmærksom på.

Nyttige indlæg

Ønsker du sildebensparket? – Se komplet guide her.

Ønsker du epoxy gulv? – Se komplet guide her.

Ønsker du linoleumsgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du vinylgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt klikgulv? – Se komplet guide her

Ønsker du nyt terrazzogulv? – Se komplet guide her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster nyt trægulv pr m2?

Prisen på et nyt trægulv ligger mellem 600 kr og 1400 kr. pr m2 inklusiv materialer og montering. Prisen afhænger af hvilke type trægulv du ønsker. Parketgulv er noget af det billigere og sildebensparket ligger i den dyre ende.

Kan man selv lægge trægulv?

Hvis du har hænderne skruet ordentligt på er det muligt selv at lægge et trægulv. Det er dog vigtigt du har erfaring med gulvarbejde, da der kan opstå problemer med gulvet hvis det ikke bliver lagt korrekt. Så hvis du er i tvivl, vil vi anbefale at få et professionelt gulvfirma til at lave opgaven for dig.

Hvor længe holder et trægulv?

Hvis du sørger for at vedligeholde dit trægulv løbende og slibe det. Kan et trægulv holde i over 50 år.

Ovenstående indeholder annoncelink

Vi vil hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Så du kan spare både tid og penge. Så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Scroll to Top